Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σ. Φειδά για τον σύντροφό της: " Θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω μαζί του"

Σ. Φειδά για τον σύντροφό της: ` Θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω μαζί του`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.02.2012 | 20:01

tlife

Η όμορφη διακοσμήτρια και παρουσιάστρια ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τον νυν σύντροφό της και την μικρή διαφορά ηλικίας τους, το τηλεοπτικό της μέλλον, τις επιθέσεις που έχει δεχτεί ενώ αποκαλύπτει υπό ποιες συνθήκες γίνεται bitch!

Καλεσμένη του Γιώργου Σατσίδη στο ΜTV αυτή την εβδομάδα η Σίσσυ Φειδά. Η όμορφη διακοσμήτρια και παρουσιάστρια του "Σπίτι από την αρχή" ανοίγει την καρδιά της στο Γιώργο και μιλάει για τον νυν σύντροφό της και την μικρή διαφορά ηλικίας τους, το τηλεοπτικό της μέλλον, τις επιθέσεις που έχει δεχτεί ενώ αποκαλύπτει υπό ποιες συνθήκες γίνεται bitch!

Τι απαντάει σε όλους όσοι την κατηγορούν ότι είναι "bitch":
Βεβαίως και μπορώ να γίνω bitch όταν χρειαστεί. Όταν είσαι γυναίκα και είσαι σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν είναι όλα εύκολα. Δεν μπορείς να είσαι με το πούπουλο και το χάδι. Για έναν άντρα θα ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σκύλα μπορώ να γίνω πολύ. Ειδικά αν πειράξουν δικούς μου ανθρώπους.

Για την πιθανότητα να την ξαναδούμε στην τηλεόραση:
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την εκπομπή. Με τις αλλαγές που έγιναν στο κανάλι και τα θέματα στο budget δεν ξέρω τι θα γίνει. Πήγε πάρα πολύ καλά το Σπίτι απο την αρχή, ήταν όλοι πολύ ευχαριστημένοι αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Τι την ενόχλησε περισσότερο από όλα όσα γράφτηκαν πέρσι για εκείνη;
Υπάρχει μια διάθεση για..ανακρίβειες και κακοήθεια. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση διάθεση για ανακρίβεια. Μπορεί και ο ίδιος ο συντελεστής της εκάστοτε εκπομπής να μην είναι από τη φύση του έτσι, αλλά τελικά το κάνει. Και πίστεψέ με άκουσα πολλά! Για το ποια είμαι, τι κάνω, πώς είμαι σαν άνθρωπος, πώς χτενίζομαι, τι φοράω.. Έχουμε τόσα ενδιαφέροντα θέματα, δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχολούμαστε με τη Φειδά, τι φοράει και πώς είναι το μαλλί της;

«Δεν έχω εθισμό με την κάμερα».

Υπάρχουν στιγμές που βλέπω τον εαυτό μου και μου φαίνεται περίεργο αλλά δεν έχω εξάρτηση. Εχω πει πολλά «όχι» σε πράγματα που αν είχα τέτοια εξάρτηση από το γυαλί, θα έλεγα αμέσως «ναι». Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, έχω εθισμό από το επάγγελμα που έχω επιλέξει να ακολουθώ. Παίρνω ευχαρίστηση από τη διακόσμηση, δημιουργώ. Δεν έχω εθισμό με την κάμερα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο