Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σ. Κορκολής: “Για πολύ καιρό δεν μου τηλεφωνούσε κανείς!”

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για τα χτυπήματα που δέχθηκε “κάτω από τη μέση” και δήλωσε πως θεωρεί πως είναι αποτυχημένος στα προσωπικά του.

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε πως πέρασε τις δύσκολες στιγμές της ζωής του και τι τον οδήγησε έντεκα χρόνια πριν, ν’ αλλάξει τρόπο ζωής.

 
Ο 46χρονος διεθνής συνθέτης δηλώνει μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και στην Ελλάδα επιστρέφει μόνο για συγκεκριμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μιλώντας μάλιστα, στο περιοδικό “People” για την περίοδο που είχαν βγει στη δημοσιότητα άκρως προσωπικά στοιχεία από την ερωτική του ζωή, ανέφερε μόνο ότι: “ο φθόνος και τα χτυπήματα “κάτω από τη μέση” είναι επίσης μέρος του παιχνιδιού”.

 
Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του και αποκάλυψε πως για πολύ καιρό είχε βρεθεί στο περιθώριο. “Για πολύ καιρό δε μου τηλεφωνούσε κανείς… Αυτό που με χαλάει είναι η αδικία. Εντέλει όμως, η πιο άσχημη στιγμή της ζωής μου δεν ήταν αυτή που εσείς φαντάζεστε, αλλά εκείνη που έκοψα το δάχτυλο του χεριού μου και υπήρχε κίνδυνος να μην μπορέσω να ξαναπαίξω πιάνο”, είπε και πρόσθεσε: “Σε κάποιες καταστάσεις βλέπεις ποιοι αξίζει να είναι γύρω σου και ποιοι είναι φελλοί”.
 
Με το που κατάφερε να “πατήσει γερά στα πόδια του”, μετά τις περιπέτειες που πέρασε, πολλοί φίλοι τον επαναπροσέγγισαν αλλά “εγώ δεν ήμουν ανοιχτός πλέον. Ο χαρακτήρας μου είναι σαν πόρτα με κλειδί. Όταν κλειδαμπαρώνομαι, είναι πια αργά”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε