Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Κοσιώνη: “Η σύγκριση με την Ε. Στάη έχει πλάκα για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές!”

Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη μίλησε για το σαρδάμ που έκανε στην τηλεόραση με τον πρωθυπουργό, για την σύγκριση με την Έλλη Στάη αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις..

Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για το σαρδάμ που έκανε στην τηλεόραση με τον πρωθυπουργό, για την σύγκριση με την Έλλη Στάη, για τον σύζυγό της αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις..
 
Όταν οι Ράδιο Αρβύλα την σατίρισαν για το σαρδάμ που έκανε η ίδια είπε : “Γέλασα πολύ με αυτό! Και το αστείο ήταν πως δεν είχα καταλάβει το σαρδάμ, το έμαθα από τους Ράδιο Αρβύλα. Έπρεπε να πω “ο Γιώργος Παπανδρέου” ή “ο πρωθυπουργός”, ένα από τα δύο και είπα ο Γιώργος ο πρωθυπουργός!”
 
Για την σύγκριση που γίνεται με την Έλλη Στάη και εκείνη, η Σία δήλωσε : “Νομίζω ότι είναι στο πλαίσιο ενός εμπορικού κουτσομπολιού. Πλάκα έχει για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, αλλά μέχρι εκεί. Επειδή δύο γυναίκες μοιάζουν στα χρώματα, δε σημαίνει ότι μοιάζουν γενικώς; Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά.”
 
Τέλος για τις πλαστικές επεμβάσεις η ίδια αποκάλυψε : “Αν είναι της μοίρας μου γραφτό να μείνω για πολλά χρόνια ακόμα στην τηλεόραση, δεν θα ήταν ταμπού για μένα να κάνω να κάνω μια αισθητική επέμβαση.”
 
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε