Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σ. Λάμπρου – Ε. Παπαβασιλείου: ”Λειτουργούμε σαν ένα”!

Το πρωινό δίδυμο του Alpha βγήκε… πάνω στην ώρα για να τα πει όλα.

Βλέποντας κάποιος από κοντά τον Σπύρο και την Έλενα σχηματίζει την εντύπωση ότι είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. ”Είμαστε φίλοι με την Έλενα. Δεν υπάρχει κανένας απόλυτος ανταγωνισμός μεταξύ μας, είμαστε ομάδα. Λειτουργούμε και σκεφτόμαστε σαν ένα, όχι ξεχωριστά. Ξέρεις τι ωραία είναι όταν η Έλενα πηδάει πάνω μου κάθε πρωί στις 7:00 που εγώ είμαι με τη τσίμπλα στο μάτι, όταν με φιλάει και φωνάζει μες στο αυτί μου Καλημέρα Σπύρο; Το καλύτερό μου”, δηλώνει ο Σπύρος στο DownTown.

Και οι δυο τους έχουν δεχτεί πολύ σκληρή κριτική. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω. ”Σέβομαι και θέλω την κριτική από ανθρώπους που είναι χρόνια στην τηλεόραση και έχουν μεγάλη πείρα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ κριτική από μοντέλα, που το πρωί πιάνουν το μικρόφωνο και λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι – ενώ το προηγούμενο βράδυ είχαν ήδη πιάσει άλλου είδους μικρόφωνο – κάτι που τους εξασφαλίζει ένα τέταρτο δημοσιότητας”, αναφέρει ο Σπύρος χαρακτηριστικά.

Κάποιοι τους κατηγόρησαν ότι δεν έκαναν καλό lead in στην Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα απαντά: ”Η Ελένη είναι από τα λίγα πρόσωπα στην τηλεόραση που μπορεί να κάνει το κοινό της να την ακολουθεί παντού, όπου κι αν πάει. Άλλωστε, και η ίδια, όταν την είχαμε συναντήσει μας είχε πει: Ξέρω τι ακούγεται και τι γράφεται αλλά καμία σχέση. Συνεχίστε δυνατά. Άρα όλα ήταν εντάξει. Ποτέ δεν υπήρξε κάποιος λόγος για να αισθανθούμε άσχημα με κάτι”.

Ο Σπύρος δεν διστάζει να εκφράζει και την άποψή του για ένα λάθος που έκανε κατά τη γνώμη του η Ελεονώρα Μελέτη. ”Έπαιζε συνεχώς τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο, τότε που είχε πρωτοβγεί. Θα μπορούσε να κάνει ένα σχόλιο και μετά να σταματήσει. Παρ’όλα αυτά έκανε συνεχόμενες εκπομπές επάνω σ’αυτό το θέμα αλλά και στο διαζύγιο της Ελένης, μόνο και μόνο για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Σε όλα όμως τα πράγματα πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια και σεβασμός. Η Μελέτη παρασύρθηκε από την εμμονή και την εμπάθειά της για την Ελένη”, δηλώνει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε