Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σ. Μαλέλης: “ Το μεσημέρι δεν υπάρχουν βασιλείς!”

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Star μιλα για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και της εξελίξεις στην τηλεόραση…

Για τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, την κατάληξη που απέυχεται για το “Πρωινό Mou” και τις αλλαγές στο Star μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς αποκάλυψε ότι ανέκαθεν ακολουθούσε μια νοικοκυρεμένη πολιτική, χωρίς σπατάλες και πολύ υψηλές αμοιβές και σχολίασε τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο τηλεοπτικό τοπίο και πρώτα απ’όλα το κόψιμο τους Κους – Κους.

 

“Ήταν λάθος. Πέρσι πήγε καλύτερα κι από εμάς. Αναγκαστικά έγινε το θύμα των αποφάσεων για τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη, αφού έπρεπε να αξιοποιηθεί η Μενεγάκη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Ο τρόπος όμως που φέρθηκαν στους ανθρώπους του “Κους- Κους” είναι απαράδεκτος. Δεν γίνεται να τους δεσμεύουν με λόγο όλο το καλοκαίρι και να τους πληροφορούν το Σεπτέμβριο ότι δεν έχουν δουλειά. Αυτά να τα κάνουν στην Γερμανία όχι εδώ”, είπε σε συνέντευξή του στο “People”.

 

Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Μενεγάκη και το αν θα πάει καλά δήλωσε: “Κανείς δεν ξέρει. Τόσα χρόνια έχτιζε με επιτυχία ένα άλλο προφίλ και τώρα πρέπει να αλλάξει την εκπομπή της. Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου της εύχομαι καλή επιτυχία. Για μένα όμως ο αντίπαλός μου είναι μόνο η φτώχεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία”.

 

Διάβασε στο TLIFE τι λέει για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή χρονια

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε