Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σ.Πούμπουρας: “Δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ από το Dancing”

Ο νεαρός παρουσιαστής μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό κι εξηγεί γιατί η συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τελείωσε.

Ο Σάββας Πούμπουρας βρίσκεται σε μία περίοδο αλλαγών στη ζωή του και προσαρμόζεται στα καινούρια δεδομένα. Η απομάκρυνσή του από την εκπομπή Μες την καλή χαρά είναι για τον ίδιο μία παρεξήγηση η οποία λύθηκε με ωραίο τρόπο.

Οι σχέσεις του με το σταθμό της Κάντζας παραμένουν καλές αφού όπως τονίζει ο ίδιος δεν τσακώθηκε μαζί τους. Όλη η παρεξήγηση στηρίζεται στο γεγονός ότι ο Σάββας λειτουργεί παρορμητικά και κρατάει συμφωνίες με τον λόγο του και μόνο.

Τα δύο χρόνια που πέρασε στην εκπομπή δεν του έχουν αφήσει καμία πικρία και παρόλο που στο συμβόλαιό του υπάρχει οικονομική ρήτρα 50 χιλιάδων ευρώ,το θέμα λύθηκε σύμφωνα με τον Σάββα, μιλώντας με τον διευθυντή του. Όσο για το αν θα επιστρέψει στον σταθμό ποου τον ανέδειξε ο ίδιος δηλώνει στο Down Town: “Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η συνεργασία μου με τον Alpha έχει τελειώσει”

Τα σενάρια που τον θέλουν να συζητάει με τον ΑΝΤ1 μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Προς το παρόν τον Σάββα θα τον απολαυβάνουμε μόνο μέσα από το “Dancing with the stars”. Από το οποίο δεν αμοίβεται. “Το κάνω αφιλοκερδώς επειδή είναι για καλό σκοπό και επειδή γουστάρω πάρα πολύ το χορό. Δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ από το Dancing”, υποστηρίζει ο Σάββας Πούμπουρας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε