Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σ.Ρουβάς:”θέλω περισσότερο χρόνο με την κόρη μου”

Σ.Ρουβάς:”θέλω περισσότερο χρόνο με την κόρη μου”

Η συνέντευξη του Ρουβά στο Ρυθμό!

Ο Σάκης βρίσκει χρόνο και για συνεντεύξεις και έτσι χτες μίλησε στο Μάκη Πουνέντη! Φυσικά επίκεντρο της συζήτησησς ήταν τα επαγγελματικά του Σάκη, που αφορούν στην καινούρια του ταινία, στο X-Factor αλλά και στις εμφανίσεις του σε club στη Βουλιαγμένης, με την Τάμτα, σε λίγες μέρες! Μάλιστα το όνομα του μαγαζιού το έχει αναθέσει στους… θαυμαστές του! Μπορούν να στέλνουν τι ς ιδέες στην ιστοσελίδα του Σάκη!

Μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, την αλλαγή στη ζωή του αφού ήταν αθλητής και πόσο απροστάτευτος ένιωθε μέχρι να μπεί ο Ψινάκης στο παιχνίδι.

Εντύπωση έκαναν τα λόγια του σχετικά με τους κριτικούς κινηματογράφου που παραδέχτηκε ότι του έκαναν κακό στην προηγούμενη ταινία “Αlter ego” αλλά και πόσο καλά ξέρουν τη δουλειά τους! Μάλιστα τώρα χαίρεται που οι κριτικές είναι οι καλύτερες!

Αυτό που δεν είναι αρκετό στη ζωή του είναι… ο χρόνος που του μένει για την Κάτια και την κορούλα του Αναστασία! Θα θελε να περνάει πολυ περισσότερο καιρό μαζί τους και η μέρα να έχει 46 ώρες!

Αυτό που δε σταματάει να απολαμβάνει είναι η αγάπη του κόσμου και πόσο ασφάλει νιώθει με τους θαυμαστές του. Χαρακτηριστικά λέει ότι έχει περάσει πολλά στάδια όλα αυτά τα χρόνια και ο κόσμος τα αποδέχτηκε και τα αγάπησε σε αυτόν. Αυτό τον κάνει να νιώθει υπέροχα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε