Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σ. Σχορτσιανίτης: Δύο μέρες μετά το γάμο έφυγε για Καρπενήσι! Φωτο

Σ. Σχορτσιανίτης: Δύο μέρες μετά το γάμο έφυγε για Καρπενήσι! Φωτο

Ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται μακριά από την αγαπημένη του σύζυγο και το γιο του.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Ειρήνη Σκορδίλη. Το μυστήριο έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την Κέρκυρα.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν κατάφερε να κάνει το καθιερωμένο ταξίδι του μέλιτος αφού δύο μέρες ακριβώς μετά το γάμο ο σέντερ του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Καρπενήσι. Η προετοιμασία της ομάδας του τον αναγκάζει να βρίσκεται μακριά από την αγαπημένη του σύζυγο και το γιο του.

Στο γάμο βρέθηκαν πολλοί συγγενείς της όμορφης φυσικοθεραπεύτριας ενώ όσοι δεν κατάφεραν να πάνε στο μυστήριο τους μετέφεραν τις ευχές και την αγάπη τους. “Δεν πήγα στην εκκλησία, τους πήγα μόνο το δώρο. Ξέρω ότι θα φεύγανε χθες αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί τους και τα σπίτια μας είναι μακριά”, λέει στο TLIFE άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της νύφης.

Στο νησί των Φαιάκων φυσικά βρέθηκε και η οικογένεια του μπασκετμπολίστα για να παρευρεθεί στο γάμο νούμερο δύο! “Περίμενα αυτό το μεγάλο βήμα από το Σοφοκλή. Όλες οι μαμάδες το περιμένουν… “, δήλωσε η μαμά του στην κάμερα του Star.

Η πρώτη φωτογραφία του νιόπαντρου μπασκετμπολίστα μετά το γάμο, από την προετοιμασία με την ομάδα του:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε