Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σ. Τσιμτσιλή: ”Δεν ήταν εύκολο στα 29 μου να με χαρτζιλικώνει ο άνθρωπός μου!”

Η Σταματίνα μίλησε για τον γάμο της και ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες αυτού, καθώς και για την περίοδο που έμεινε εκτός τηλεόρασης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση της ζωής της, μιας και σύντομα θα ντυθεί νυφούλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΟΚ!”, μίλησε για την επιστροφή στο Alter, τον μέλλοντα σύζυγό της Θέμη Σοφό και τις λεπτομέρειες του γάμου.

Η ίδια σχετικά με το προσωρινό κλείσιμο του καναλιού στο οποίο εργάζεται, παραδέχτηκε πως ”ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα, να έρχεται Παρασκευή και να μην ξέρεις αν την Δευτέρα θα δουλέψεις.”

Και συνέχισε: ”’Ηταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον παράγοντα επιβίωση, αλλά και με την ψυχολογία μου, η οποία πέρασε από διάφορα στάδια. Ξεκίνησε με θυμό και συνεχίστηκε με μελαγχολία, κάτι που σχετίζεται με το γεγονός ότι είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να επιβεβαιώνεται μέσα από τη δουλειά του. Έκανα υπομονή και προσπαθούσα να εντοπίσω ακόμα κι ένα μικρό κομμάτι αισιοδοξίας που είχα μέσα μου.”

Πώς, όμως, ξεκίνησε τον μήνα της, χωρίς να ξέρει αν θα πληρωθεί για να μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της; ”Είχα δίπλα μου έναν σύντροφο που με στήριξε σε όλη αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκτός από ψυχολογικά, και πρακτικά. Ωστόσο, ομολογώ ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο στα 29 μου, όταν έχω μάθει να καλύπτω μόνη μου τις ανάγκες μου, να με χαρτζιλικώνει ο άνθρωπός μου… Με έκανε να συνειδητοποιήσω για ακόμα μία φορά ότι είναι ο άνθρωπός μου.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε