Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σ.Τσιμτσιλή: Διακοπές μαζί με τον Θέμη Σοφό!

Από ποιο μέρος της Ελλάδας θα ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Σταματίνα; Θα συνεχίσει να κρατά το τιμόνι της παρουσίασης στο “TV Weekend”;

Λίγο πριν ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν η εκπομπή “TV Weekend”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει στο TLIFE για τα καλοκαιρινά της σχέδια, αλλά αποκαλύπτει και σε ποια τηλεοπτική στέγη θα τη βρει η νέα τηλεοπτική χρονιά.

Μετά από μια κοπιαστική σεζόν, αυτό που προέχει για την παρουσιάστρια είναι στιγμές χαλάρωσης προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της για την χρονιά που έρχεται. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο ALTER, ολοκληρώνονται την Κυριακή και πρώτος καλοκαιρινός σταθμός της θα είναι η Κρήτη, όπου θα παρεβρεθεί στη βάφτιση του γιου της αρχισυντάκτριάς της, Πάτρας Ανδρουλάκη. Φυσικά, οι διακοπές θα τη βρουν παρέα με τον σύντροφό της Θέμη Σοφό.  

“Ανυπομονώ να φύγω για διακοπές, γιατί νιώθω ότι πραγματικά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ και να έχω ένα πρόγραμμα χωρίς πρέπει και υποχρεώσεις”, αναφέρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συμπληρώνει ότι πέρα από την Κρήτη δεν έχει κανονίσει προς το παρόν κάτι άλλο. “Είναι η πρώτη φορά που ενώ τελειώνουμε την εκπομπή την Κυριακή δεν έχω το άγχος να φύγω τη Δευτέρα για διακοπές”, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι τις πρώτες μέρες των διακοπών θα παραμείνει στην Αθήνα, όπου θα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της.

Σχετικά με ερώτησή μας για το ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Σταματίνα αναφέρει ότι την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει κανονικά να παρουσιάζει και να κρατά συντροφιά στο φιλοθεάμον κοινό κάθε Σαββατοκύριακο με το  ”TV Weekend”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε