Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σ. Τσιμτσιλή: ”Νιώθω έτοιμη να γίνω μανούλα”

Η Σταματίνα μιλάει για τον αγαπημένο της, το γάμο τους αλλά και την εγκυμοσύνη της φίλης της, Φαίης Σκορδά…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO μιλάει για την σχέση της με τον Θέμη Σοφό, τον γάμο τους και αποκαλύπτει ότι νιώθει έτοιμη να αποκτήσει ένα παιδί.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει κλείσει ακόμη ένα χρόνο γνωριμίας, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. ”Όλα στη σχέση μου με τον Θέμη έχουν έρθει γρήγορα και αβασάνιστα. Η πρόταση γάμου ήταν απλώς μια φυσική εξέλιξη της σχέσης μας. Για μένα είναι ο άνθρωπος που γέμισε την καρδιά μου με συναισθήματα, που με κάνει να χαμογελώ και να είμαι ευτυχισμένη όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που περνάει. Εξάλλου, από κάποια ηλικία και μετά καταλαβαίνεις αν ο άντρας που έχεις μπροστά σου είναι ο άντρας της ζωής σου και προσωπικά το ένιωσα αυτό για τον Θέμη από την πρώτη στιγμή”.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να γίνει μανούλα. ”Όταν νιώσεις ότι έχεις βρει τον άντρα της ζωής σου, η επιθυμία για τη μητρότητα γεννιέται μαζί με αυτό το συναίσθημα. Νιώθω έτοιμη να γίνω μανούλα, αλλά δεν το προσδιορίζω χρονικά. Έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή και θέλω πολύ να μοιάσω στη μαμά μου”. Όσο για την εγκυμοσύνη της φίλης της, Φαίης Σκορδά είπε: ” Σκέφτομαι μόνο θετικά, γιατί χαίρομαι με την ευτυχία της φίλης μου”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε