Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Τσιμτσιλή στην Τατιάνα: “Θέλω ο γάμος μου να είναι απλός και λιτός!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο “Αξίζει να το ζεις!” για τις εξελίξεις στο Alter και τις ετοιμασίες του γάμου της…

Για τα παιδικά της χρόνια, τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την αναστολή λειτουργίας του Alter και τις ετοιμασίες του γάμου της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της, στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα΄” μετά από 1,5 μήνα απουσίας και ήταν πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. “Ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα”, εξομολογήθηκε στο “Αξίζει να το ζεις”, ξεκαθαρίζοντας πως η δύσκολη κατάσταση στο Alter δημιούργησε πολύ μεγάλη ανασφάλεια και προβλήματα επιβίωσης στους εργαζόμενους.

Μιλώντας αρχικά για τα παιδικά της χρόνια, η Σταματίνα αποκάλυψε ότι στα 15 της χρόνια έκανε την επανάστασή της. Έφυγε από το αυστηρό ιδιωτικό σχολείο που ήταν, πήγε στο δημόσιο και επέλεξε να μην δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά να γραφτεί σε μια σχολή δημοσιογραφίας.

Η μεγάλη ανατροπή στη ζωή της ήρθε με τον θάνατο του πατέρα της, που της στοίχησε πολύ και της σημάδεψε τη ζωή. “Είχα στενοχωρηθεί πολύ γιατί ο πατέρας μου έφυγε και δεν είχα προλάβει να του πω ότι τον “αγαπώ”…”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες το video

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε