Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Χαριτάτος: Τι είπε στο TLIFE για την αποχώρησή του από τον Ant1!

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό διαζύγιο του με το σταθμό του Αμαρουσίου…

Αποχώρησε από τον Ant1 ο Σπύρος Χαριτάτος. Ο γνωστός δημοσιογράφος έλυσε τη συνεργασία του με το σταθμό του Αμαρουσίου και ετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ο ίδιος μίλησε στο TLIFE για την αποχώρησή του.
 
Σήμερα διαβάσαμε στο “Tivo” ότι ο γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε από τον Ant1 και σύμφωνα με άτομο του στενού του περιβάλλοντος το “διαζύγιο” έγινε σε ένα όχι και τόσο καλό κλίμα, γιατί ο τρόπος που αντιμετώπισαν τον ίδιο και τον φίλο και συνάδελφό του Γιώργο Καραμέρο δεν ήταν τελικά ούτε δίκαιος, ούτε καλός.
 
Το TLIFE επικοινώνησε με τον Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε πως η αποχώρησή του ισχύει, αλλά δεν έγινε σε άσχημο κλίμα. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με το σταθμό και ότι ήταν ένα “διαζύγιο” κοινή συναινέσει.
 
Ισχύει ότι έχω λύσει τη συνεργασία μου με τον Ant1 σε πολύ καλό κλίμα και δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν ισχύει ότι είμαι δυσαρεστημένος με κάτι. Δεν έχω κανένα παράπονο και η συνεργασία έληξε σε πολύ καλό κλίμα. Είναι διαζύγιο κοινή συναινέσει και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε