Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

STRETCHING! Ασκήσεις για να δείχνεις πιο αδύνατη από την πρώτη φορά...

STRETCHING! Ασκήσεις για να δείχνεις πιο αδύνατη από την πρώτη φορά...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 04.12.2012 | 12:33

tlife

Η Σόφη Πασχάλη σου δίνει τις ασκήσεις stretching για να δεις το σώμα σου να αλλάζει... στην πράξη! Στα ρούχα σου, στον καθρέφτη σου και στον τρόπο που στέκεσαι.

Πόσες φορές δεν αισθάνεσαι πως έχεις ανάγκη να τεντωθείς, να ξεπιαστείς, να φέρεις το σώμα σου στη σωστή του θέση. Και ξέρεις και κάτι; Με το κατάλληλο stretching και τους μύες όλου του σώματος γυμνάζεις και καλύτερη στάση σώματος αποκτάς και πιο αδύνατη δείχνεις, χωρίς απαραίτητα να έχεις χάσει κιλά!

Η Σόφη Πασχάλη σου δίνει τις ασκήσεις stretching για να δεις το σώμα σου να αλλάζει... στην πράξη! Στα ρούχα σου, στον καθρέφτη σου και στον τρόπο που στέκεσαι.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Οι ασκήσεις για το stretching είναι απλές... απλά πρέπει να πάρεις σωστά τη θέση στο στρωματάκι να τεντώσεις καλά όλο το σώμα και να μείνεις στο σημείο για μερικά δευτερόλεπτα για να δουλέψουν οι μύες.

- Πέρασε από τη μία άσκηση στην άλλη χωρίς διάλειμμα. Αφού ολοκληρώσεις όλες τις ασκήσεις, επανάλαβε όλο το σετ 3 φορές.

- Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για τις πρωινές ώρες πριν πας στη δουλειά. Εκτός του ότι θα νιώσεις απέραντη ευεξία και ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας, θα διώξεις πόνους στην πλάτη, τις αρθρώσεις και τη μέση και φυσικά θα φορέσεις τα ρούχα για τη δουλειά με... άλλη κορμοστασιά! Αν όχι καθημερινά καλό είναι να επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις stretching 4 φορές την εβδομάδα.

Δες τις ασκήσεις στο TLIFE


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Αποκλείστηκαν Μιλλούση και Πλυτά Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Αποκλείστηκαν Μιλλούση και Πλυτά
  2. Τουρκική πρόκληση! Ασκήσεις με βολές νοτιοδυτικά της Κύπρου [χάρτης] Τουρκική πρόκληση! Ασκήσεις με βολές νοτιοδυτικά της Κύπρου [χάρτης]
  3. Κάνετε «κρακ» στον αυχένα; Δείτε τι συμβαίνει – Παρενέργειες και ασκήσεις για το σπίτι Κάνετε «κρακ» στον αυχένα; Δείτε τι συμβαίνει – Παρενέργειες και ασκήσεις για το σπίτι