Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σακκά, Τσιμιτσέλης, Λασκαράκη: Διασκέδασαν σε γνωστή μουσική σκηνή!

Παρέλαση διασήμων από το πάρτι της Αλίνας Κοτσοβούλου στην μουσική σκηνή Αρμονία…

Στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται η Αλίνα Κοτσοβούλου βρήθηκαν την περασμένη Τρίτη πολλοί επώνυμοι φίλοι και γνωστή της ηθοποιού για να δουν απο κοντά το μοναδικό πρόγραμμά της.

 
Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι με αφορμή τον έρωτα… και ό,τι αυτό συνεπάγεται μέσα από τις εικόνες που αλλάζουν όπως τα συναισθήματα! Φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στη μουσική σκηνή “Αρμονία” για να απολαύσουν αυτό το ρομαντικό πρόγραμμα, διασκεδάζοντας και σιγοτραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και κουβαλάνε μια ανάμνηση για όλους.
 
Ανάμεσά τους ήταν η Λίνα Σακκά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Ιωάννα Μαρτζούκου, η Ζέτα Δούκα, ο Ηλίας Βρεττός, η Σόφη Πασχάλη και πολλοί άλλοι.

 
Η Αλίνα Κοτσοβούλου παρουσιάζει μια νοσταλγική μουσική ερωτική κωμωδία που μιλά για την ιστορία μιας γυναίκας της δεκαετίας του ’60, η οποία αφήνει πίσω της μια αγάπη και σαλπάρει με το “Flora”, για να ”ξεχάσει”… Εκεί γνωρίζει τον μεγάλο της έρωτα και τον ακολουθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι θα γίνει, όμως, στο τέλος με τη δεύτερη και μεγαλύτερη αγάπη που βρέθηκε στο δρόμο της;
 
Δες φωτογραφίες από την παράσταση:


Η Ζέτα Δούκα και η Σόφη Πασχάλη!


Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και  η Ιωάννα Μαρτζούκου!


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε