Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σαν πολύ δεν αδυνάτισε ο Gerard Butler;

Σαν πολύ δεν αδυνάτισε ο Gerard Butler;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 07.08.2011 | 08:46

tlife

Αν το φαινόμενο γιο-γιο ήταν άθλημα, τότε σίγουρα ο Gerard θα ήταν πρωταθλητής. Φαίνεται πως ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αδυναμίες στο φαγητό και τον βλέπουμε να αλλάζει από το Small Size στο Large με μεγάλη ευκολία.

Αν το φαινόμενο γιο-γιο ήταν άθλημα, τότε σίγουρα ο Gerard Butler θα ήταν πρωταθλητής. Φαίνεται πως ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αδυναμίες στο φαγητό και τον βλέπουμε να αλλάζει από το Small Size στο Large με μεγάλη ευκολία. Ο κινηματογραφικός Λεωνίδας, που εντυπωσίασε με τους γραμμμένους κοιλιακούς, εμφανίστηκε εχθές σε εκδήλωση πιο αδύνατος από ποτέ. Τόσο αδύνατος, που είναι να αναρωτέται κανείς αν του πηγαίνει ή καταστρέφει κάτι από τη γοητεία του.Ο 41 ετών ηθοποιός είχε δεχθεί αρκετά επικριτικά σχόλια πριν από περίπου έναν χρόνο για το βάρος του και τους χαμένους σμιλεμένους κοιλιακούς. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν δίστασαν να δηλώσουν δύσπειστοι μπροστά στο εκπληκτικό αποτέλεσμα των κοιλιακών του για την ταινία 300. Φήμες θέλουν το 6 pack του Gerard να οφείλεται σε ψηφιακή επεξεργασία και όχι σε γυμναστική.


Ο ίδιος πάντως αναφερόταν με ενθουσιασμό στην προετοιμασία του για την ταινία που τον έκανε πιο διάσημο. "Ήταν μοναδικό να φοράω τη στολή του Λεωνίδα, το κράνος και να μην χρειάζεται να σκέφτομαι 'Σκ**α, θα έπρεπε να έχω γυμναστεί περισσότερο. Αντ' αυτού ένιωθα δυνατός σαν λιοντάρι" αναφέρει.

Περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο