Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σαρμπέλ κάνοντας πρόταση γάμου: ”Αν με αρνηθείς, καλύτερα να με ρίξεις στους κροκόδειλους”!

Η γνωριμία του με την Ελπίδα της ζωής του, ο γάμος και τα παιδιά!

Ο Σαρμπέλ και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ελπίδα, φωτογραφίζονται και μιλούν για την ημέρα γνωριμία τους, την πρόταση γάμου και το στυλ που αυτός θα έχει. Όπως αρχικά αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής, γνώρισε την Ελπίδα σε ένα λιβανέζικο εστιατόριο πριν από τρία χρόνια. Εκείνος έτυχε να βρίσκεται εκεί λόγω επαγγελματικού ραντεβού κι εκείνη, μόλις είχε τελειώσει από τη δουλειά της και είχε πάει εκεί για φαγητό με μια φίλη της.

”Όταν την είδα ξαφνικά να μπαίνει, έπαθα πλάκα! Επειδή όμως είμαι πολύ ντροπαλός, δεν ήξερα πώς να την πλησιάσω. Κοιτούσα προς το μέρος της μήπως διασταυρωθούν κατά τύχη τα βλέμματά μας, αλλά εκείνη ήταν απορροφημένη στη συζήτηση με τη φίλη της. Έπιασα λοιπόν, τον σεφ του μαγαζιού, που ήταν φίλος μου και τον ρώτησα ”Εκείνη την κοπέλα που κάθεται εκεί μήπως τη γνωρίζεις από κάπου;”. Εκείνος χωρίς να πει κουβέντα, με πήγε στο τραπέζι της και μας σύστησε…”, δηλώνει ο Σαρμπέλ χαρακτηριστικά στο περιοδικό ”ΟΚ!”.

Η Ελπίδα παραδέχεται ότι στην αρχή είχε ενδοιασμούς -συνήθως οι καλλιτέχνες έχουν τη φήμη ότι είναι άστατοι στην προσωπική τους ζωή- μιας και δεν τον είχε γνωρίσει μέσω κοινής παρέας ή κάποιου γνωστού για να ξέρει αν είναι σοβαρός ή όχι, αλλά με τους τρόπους του της απέδειξε ότι είναι κύριος και οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε