Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Shaya: Η sexy φωτογράφιση και η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές και τον έρωτα!

Shaya: Η sexy φωτογράφιση και η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές και τον έρωτα!

Το νεαρό κορίτσι που γνωρίσαμε από το νεανικό συγκρότημα Ηi5 έγινε γυναίκα και διηγείται μέσα από τις σελίδες του adore το ταξίδι της… Δες την εντυπωσιακή φωτογράφιση

Το νεαρό κορίτσι που γνωρίσαμε από το νεανικό συγκρότημα Ηi5 έγινε γυναίκα και διηγείται μέσα από τις σελίδες του adore το ταξίδι της… Δηλώνει ότι την πολέμησαν για τη διαφορετικότητά της. Εξηγεί πώς ξεπέρασε τη μελαγχολία την περίοδο που δεχόταν απόρριψη για τη δουλειά της. Νιώθει τυχερή που τα κατάφερε και με μότο της τον στίχο του τραγουδιού της “far from everything”, δηλαδή μακριά από όλα, κοιτάζει μόνο μπροστά αγνοώντας ό,τι της στερεί ενέργεια ή την καθυστερεί από το να πετύχει το όνειρο. Η Shaya μιλά στη Σοφία Τουντούρη και στο περιοδικό adore της Θεσσαλονίκης για ό,τι την πλήγωσε, για ό,τι αγαπά και για όσα θέλει να κατακτήσει.

Έζησες στη Δανία, τη Σουηδία και σε ηλικία 12 ετών ήρθες στη Θεσσαλονίκη. Τι θυμάσαι πιο πολύ από τα χρόνια;

“Τα σχολικά μου χρόνια. Τις κολλητές μου, τους φίλους μου… Οι πιο ωραίες μου αναμνήσεις είναι από τότε που ξεκίνησα εδώ στη Θεσσαλονίκη το τραγούδι, στο σχήμα Μακρόπουλος- Πάολα. Στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι, πιο θερμοί, αγκαλιάζουν πιο πολύ τον καλλιτέχνη.”

 
Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε