Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σήμερα η πρεμιέρα του “Αξίζει να το ζεις!” Δες φωτογραφίες από τις πρόβες!

Ανοίγει σήμερα η αυλαία για την νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star με καλεσμένους το δίδυμο Κουρκούλη-Κελεκίδου! To TLIFE φυσικά βρέθηκε στις πρόβες του “Αξίζει να το ζεις!”. Δες φωτογραφίες…

Μια πρεμιέρα που σίγουρα “Αξίζει να τη ζεις!” ετοιμάζει τη Δευτέρα το απόγευμα η Τατιάνα Στεφανίδου στο ολοκαίνουριο πλατό της εκπομπής της στο STAR. To TLIFE βρέθηκε στις πρόβες της εκπομπής και σου μεταφέρει το κλίμα. 
 

Η Τατιάνα με πολύ χαρά και κέφι ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή στο STAR με την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” , η οποία αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις αληθινές ιστορίες, το πλούσιο ρεπορτάζ και τα χρηστικά θέματα που θα περιλαμβάνει το concept της νέας εκπομπής.


 

Γνωρίζοντας καλά τη συνταγή της απογευματινής ζώνης και έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της, η παρουσιάστρια θα κάνει αύριο στις 15:45 το απόγευμα την πρεμιέρα του “Αξίζει να το ζεις!”. Μαζί της στην πρώτη εκπομπή θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου.
 

 
Το λαμπερό ζευγάρι αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό που θα βρίσκεται στο στούντιο, αλλά και τους τηλεθεατές. Ο Νίκος και η Κέλλυ εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο στούντιο και θα μοιραστούν με τους τηλεθεατές την καθημερινότητά τους, περιγράφοντας τα πάντα, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και με το απίστευτο χιούμορ που τους χαρακτηρίζει.
 
Οι δυο τους βρέθηκαν μάλιστα στο πλατό του STAR μαζί με την Τατιάνα από την Κυριακή για να κάνουν την τελική πρόβα και τις δοκιμές στον ήχο, την εικόνα, και τα φώτα, πριν την επίσημη πρεμιέρα αφού η οικοδέσποινα της εκπομπής θέλει όλα να κυλήσουν ρολόι και χωρίς απρόοπτα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε