Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Σήμερα ο γάμος Τζόρβα – Ατσιδάκου στο Θησείο!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του γνωστού ποδοσφαιριστή και της γλυκιάς δικηγόρου.

Γαμπρός θα ντυθεί σήμερα ο γοητευτικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την αγαπημένη του Χρυσαυγή Ατσιδάκου στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη στο Θησείο.

 
Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά πάντα χαμηλό προφιλ στη σχέση του και οι δυο τους προσπάθησαν να δώσουν στο γάμο τους όσο λιγότερη δημοσιότητα γίνεται. Ωστόσο, σήμερα το απόγευμα θα έχουν στο πλευρό τους συγγενείς και τους φίλους τους. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι συνάδελφοι της Χρυσαυγής, αλλά και άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού. Μετά το γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island στη Βάρκιζα.

 
Η νεαρή δικηγόρος έχει επιλέξει για τη μεγάλη μέρα ένα ρομαντικό και κομψό νυφικό που θα το συνδυάσει με γόβες και θα έχει απαλό φυσικό μακιγιάζ.
 
Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα φύγει μετά το γάμο για την Ιταλία. Εκεί, ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού και η δικηγόρος σχεδιάζουν να περάσουν μια ρομαντική εβδομάδα στη λίμνη Κόμο όπου, όπως λέγεται, τα νιόπαντρα και ερωτευμένα ζευγάρια συνηθίζουν να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης.
 
Διάβασε περισσότερα στο TLIFE
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε