Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σήμερα το απόγευμα το MadWalk! Το TLIFE θα είναι εκεί

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το MadWalk. Σήμερα το απόγευμα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό. Συνεχής ενημέρωση στο TLIFE.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο MadWalk που θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς απομένουν μόλις λίγες ώρες για την έναρξη του event.

To MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στη χώρα μας και έρχεται να “παντρέψει” δημιουργικά τη μουσική με την μόδα. Οι πρόβες τις τελευταίες μέρες κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς και οι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά.

 
Το TLIFE θα βρίσκεται εκεί και θα σου μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τον παλμό του μοναδικού event που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Οικοδέποινες της βραδιά θα είναι η Βίκυ Καγιά και η Τάμτα, οι οποίες ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στους θεατές. 
 
Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά Fashion Shows! Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, οι Οnirama, οι Μέλισσες και ο Μύρωνας Στρατής. Αλλά και οι 8 κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας: Apostolis Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yorgos Eleftheriadis, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos.
  
Δες φωτογραφίες από τις χθεσινές πρόβες του MadWalk:


Ο Θοδωρής Μαραντίνης


Ο Άλεξ από τους Matisse

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε