Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σίσσυ Φειδά: “Μια πολύ ωραία μέρα έβαλα μια φούστα, πήγα να μπω σε ένα ταξί και σκίστηκε.”

Σίσσυ Φειδά: “Μια πολύ ωραία μέρα έβαλα μια φούστα, πήγα να μπω σε ένα ταξί και σκίστηκε.”

Ποια είναι τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα; Γιατί ισχυρίζεται πως έχει κάκιστη σχέση με τη γυμναστική; Πώς έφτασε να πάρει ενιά κιλά σε ένα μόλις μήνα; Η ακομπλεξάριστη Σίσσυ μιλά στο TLIFE

Η Σίσσυ Φειδά είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η εμφάνισή της, οι τρόποι της και η αύρα που εκπέμπει σε κάνουν να θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνη. Η ίδια βέβαια μοιάζει να συμπεριφέρεται όπως και κάθε άλλη γυναίκα, με τις ανασφάλειες, τις αδυναμίες και τις ατέλειές της. Ποια είναι όμως τα μυστικά της για να διατηρεί τη σιλουέτα της σε τέτοια φόρμα; Γιατί ισχυρίζεται πως έχει κάκιστη σχέση με τη γυμναστική; Πώς έφτασε να πάρει ενιά κιλά σε ένα μόλις μήνα; Η ακομπλεξάριστη Σίσσυ μιλά στο TLIFE περί διατροφής και γυμναστικής.

Και μπορεί να μας απάντησε γεμάτη έκπληξη “είστε σίγουροι ότι πήρατε το σωστό άτομο για τέτοιο θέμα;” όταν μιλήσαμε πρώτη φορά μαζί της, όμως όπως θα εξακριβώσεις και μόνη σου, η αγαπητή παρουσιάστρια έχει πολύτιμες συμβουλές για κάθε γυναίκα.

Ποια είναι η σχέση σου με τη γυμναστική;

Κάκιστη. Το κάνω γιατί πρέπει να το κάνω. Επειδή έχω κάποια μυοσκελετικά προβλήματα και πραγματικά όταν κάνω γυμναστική με βοηθά πάρα πολύ και στη στάση του σώματος και με τους πόνους και τα θέματα που αντιμετωπίζω. Το θετικό είναι ότι αυτό έχει πολύ καλά αποτελέσματα και αισθητικά πάνω μου. Αλλά αν είχα την πολυτέλεια να μην χρειάζεται να κάνω, δεν θα το εκάνα. Αυτό που λένε ευεξία, καμία σχέση. Εγώ μετά τη γυμναστική θέλω μια ώρα ύπνο. Δεν είμαι εγώ σε αυτή την κατηγορία. Θα μου άρεσε να κάνω παθητική γυμναστική, να είμαι ξαπλωμένη συνέχεια και να γυμνάζομαι. Να παίρνω ένα χάπι και να γυμνάζομαι.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε