Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σμαράγδα Καρύδη: "Έχω ζηλέψει, ζηλεύω και θα ζηλεύω"

Σμαράγδα Καρύδη: `Έχω ζηλέψει, ζηλεύω και θα ζηλεύω`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 11.07.2011 | 11:09

tlife

Η Σμαράγδα Καρύδη βρίσκεται σε περιοδεία με το έργο του Σαίξπηρ "Οθέλος" και μιλά στην εφημερίδα το Έθνος για όλους και για όλα. Προσωπικές της σχέσεις, επαγγελματικά σχέδια, αλλά και το μέλλον της τηλεόρασης.

Η Σμαράγδα Καρύδη βρίσκεται σε περιοδεία με το έργο του Σαίξπηρ "Οθέλος" και μιλά στην εφημερίδα το Έθνος για όλους και για όλα. Προσωπικές της σχέσεις, επαγγελματικά σχέδια, αλλά και το μέλλον της τηλεόρασης.

Με αφορμή τον Οθέλο, η Σμαράγδα παραδέχεται πως έχει ζηλέψει και μάλιστα πολύ. "Δεν μπορώ καθόλου να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος που είναι ερωτευμένος να μη ζηλεύει! Έχω ζηλέψει, ζηλεύω και θα ζηλεύω" αναφέρει γεμάτη απορία. Και μπορεί να μην έφτασε στον φόνο όπως ο σεξπηρικός ήρωας, όμως τη ζήλεια της πλήρωσαν έπιπλα και τοίχοι.

Από την άλλη σε ό, τι έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη στις σχέσεις η διάσημη ηθοποιός δηλώνει πως υπήρξε πάντα πιστή στις σχέσεις της μέχρι σήμερα. "Μόνο μια φορά μου συνέβη να απιστήσω, όταν ένιωσα ότι έχει τελειώσει και η σχέση μου."

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...
Στην ίδια συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη έβαλε τέλος στις διάφορες φήμες που την ήθελαν να διατηρεί το κασέ της υψηλό ακόμη και σε δύσκολος καιρούς. "Αυτά είναι ψιλά γράμματα και πολυτέλειες του παρελθόντος! Εδώ λέμε αν θα γίνουν δουλειές ή όχι και εσύ μου μιλάς για ψηλά κασέ" απαντά.

Διάβασε στο TLIFE όλη τη συνέντευξη

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Θρήνος για τα αγγελούδια! Έσφαξε τις κορούλες του από ζήλεια Θρήνος για τα αγγελούδια! Έσφαξε τις κορούλες του από ζήλεια
  2. Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Έτσι απολαμβάνουν την άνοιξη! [pics] Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Έτσι απολαμβάνουν την άνοιξη! [pics]