Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σοφός – Τσιμτσιλή: Όρισαν ημερομηνία για τον γάμο τους!

Παρόλο που η σχέση τους μετράει μόνο ένα χρόνο, είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης και ένα πιεσμένο, αλλά όμορφο καλοκαίρι  η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο αγαπημένος της και γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός κάνουν σχέδια για το γάμο τους. Ο έρωτάς της για τον 40χρονο ποινικολόγο της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή και ήταν κάτι που περίμενε πολύ καιρό.

Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τη σχέση τους, δεν διστάζουν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις επιβεβαιώνοντας την σοβαρή εξέλιξη του δεσμού τους. “Ο Θέμης έφερε στη ζωή μου τον έρωτα και την ισορροπία. Όταν είμαι ερωτευμένη κι ευτυχισμένη δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Ο άνθρωπός μου είναι χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να εκτίθεται“, έχει δηλώσει η Σταματίνα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έτσι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους, που είναι ο γάμος. “Θεωρώ το γάμο φυσική εξέλιξη μιας σχέσης. Όταν είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος, η οικογένεια είναι το επόμενο βήμα“, είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του “Πολύ Μπλα Μπλα”. 

Η ημερομηνία που ορίστηκε για το μυστήριο είναι Σάββατο 25 Ιουνίου, σύμφωνα με την RealLife. Η τελετή θα γίνει στο παρεκλήσσι του Αγίου Κωνσταντίνου, το παλαιότερο από τα τρία εκκλησάκια στο κτήμα Νάσιουτζικ. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουν οι πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο.  To ζευγάρι θέλει να είναι όλα τέλεια για την σημαντικότερη μέρα της ζωή του, από το νυφικό ως τις λεπτομέρειες του στολισμού και τις μπομπονιέρες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε