Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκ με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του NewsIt. Τι λένε οι διάσημοι;

Η δημοσκόπηση του NewsIt για τις κομματικές προτιμήσεις του κόσμου, δείχνει δυστυχώς τη μεγάλη αγανάκτησή του αλλά και την αναζήτηση για κάτι καινούριο. Τι λένε ηθοποιοί και δημοσιογράφοι στο TLIFE για το αποτέλεσμα;

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του NewsIt  για τις κομματικές προτιμήσεις του κόσμου, υπάρχει δυστυχώς μεγάλη αγανάκτηση αλλά και την αναζήτηση για κάτι καινούριο.

Ετσι, δύο εντελώς καινούριοι κομματικοί σχηματισμοί που ακόμα δεν έχουν αναγγελθεί  επισήμως, αυτός της Ντόρας Μπακογιάννη και αυτός του Φώτη Κουβέλη, συγκεντρώνουν υψηλότατα δημοσκοπικά ποσοστά. Η Ντόρα Μπακογιάννη φτάνει το 9,1% με τη ΝΔ να βρίσκεται στο 12,7% και ο Φώτης Κουβέλης το 5,9% με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 1,4%.

Τι λένε ηθοποιοί και δημοσιογράφοι στο TLIFE για το αποτέλεσμα;

Μαρία Σολωμού 
                                                      
                                          “Μας έχει πιάσει απίστευτη κατρακύλα”

“Δεν βλέπω που τελειώνει αυτή η ιστορία. Τα ίδια προβλήματα που είχα γενικότερα και  πέρσι και πρόπερσι με την πολιτική κατάσταση, συνεχίζω να τα έχω και τώρα μόνο που τώρα λόγω κρίσης, οι αμοιβές έχουν πέσει, οι δουλειές κόβονται, εταιρίες κλείνουν, άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά, απολύσεις, πράγματα, δηλαδή ένας μικρός χαμός.”

Σπύρος Χαριτάτος                               

                                    Δεν εμπιστεύονται πια κανένα, δεν επιθυμούν κανένα
Έλληνες πολίτες στριμωγμένοι στην γωνία, σε ένα αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει, άλλοι από επιλογή τους, άλλοι υπομένοντας από τα γεννοφάσκια τους μια τραυματισμένη λογική, πολιτική ελάχιστα κομματική κυρίως, και τώρα από την γωνία που έχουν περιέλθει όλοι βλέπουν μπροστά τους ένα τοπίο το οποίο είναι κυρίως μολυσμένο και μεν ακυρίως πρόσωπο, το πρόσωπο του Κανένα. Δεν εμπιστεύονται πια κανένα, δεν επιθυμούν κανένα. Ίσως, ίσως να είναι η στιγμή για να μπουν στα πράγματα, για να μπουν στην πολιτική, για να μπουν στο κοινοβούλιο, αλλά και σε θέσεις ευθύνης παντού, στην τοπική αυτόδιοίκηση, άφαντα πρόσωπα με ένα άλλο προφίλ όχι πολιτικού, αλλά καθημερινού ανθρώπου, ισχυρού χαρακτήρα, ποτισμένου με ευθύνες, ποτισμένο με εμπειρίες, αλλά και με τις άλλες αναμνήσεις από τις γωνίες όπου στριμώχτονται οι πολίτες όταν ακολουθούν παραδόσεις κομματικές. Τέλος τα κομματικά τζάκια, τέλος οι κομματικές οικογένειες, τώρα πια μάλλον, απ’ότι φαίνεται τον πρώτο λόγο θα έχει ο πολίτης ο οποίος αρκετά πλήρωσε και αρκετά έχει να πληρώσει για το παρόν και το μέλλον του ιδίου αλλά και των παιδιών του.

Γιώργος Καραμέρος        

                            Λίγοι είναι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους, αντιδρούν και διαμαρτύρονται 
“Δεν αποκλείεται  η ελληνική κοινωνία να έχει την αντίδραση που είχε και η τούρκικη κοινωνία όταν μπήκε στο ΔΝΤ πριν από μια δεκαετία, όπου υπήρξε αμφισβήτηση της πολιτικής σκηνής.  Δεν ξέρω αν το ίδιο θα γίνει στην ελληνική πολιτική σκηνή. Οι συνθήκες στη χώρα μας πάντως, είναι ώριμες και τα μέτρα πάρα πολύ σκληρά. Μια δημοσκόπηση που γίνεται πολύ πριν τις εκλογές κινείται και στο αντίστοιχο κλίμα. Τα αποτελέσματα πιθανότατα να είναι διαφορετικά όταν θα φτάνουμε προς τις εκλογές. Ο κόσμος αγανακτεί, αλλά η αντίδραση που βγαίνει προς τα έξω είναι ήπια απέναντι στα μέτρα. Ο Έλληνας υποφέρει από μέτρα της κυβέρνησης και έχει απογοητευτεί. Λίγοι, είναι, όμως, αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους και αντιδρούν και διαμαρτύρονται.”

 
 
                       
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε