Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοκ στην πρεμιέρα της Άν. Βίσση: Έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Σοκ στην πρεμιέρα της Άν. Βίσση: Έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Άσχημη κατάληξη είχαν τα γέλια και οι χαρές της πρεμέρας….

Άσχημη κατάληξη είχαν τα γέλια και οι χαρές της πρεμέρας στο LAV @ Kentro Athinon. λίγο μετά της 04.40 τα ξημερώματα, όταν η επιτυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, προκειμένου να ερμηνεύσει παλαιές αλλά και νέες της επιτυχίες και συγκεκριμένα τη στιγμή που έλεγε το “Everything I am”, άνοιξε η περιστρεφόμενη σκηνή κι έπεσε σε βάθος.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας που βρισκόταν στην πρεμιέρα περιγράφει στο TLIFE λεπτό προς λεπτό όλο το περιστατικό που συνέβη και οδήγησε την γνωστή ερμηνεύτρια εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

 

“Ήταν στο τρίτο πρόγραμμα του μαγαζιού γύρω στις 5 παρά τα ξημερώματα, όταν αρχίζει να παίζει μουσική της Eurovision και βγήκαν οι συνεργάτες της από την μπάντα στη σκηνή και τραγούδησαν το “Hard Rock Hallelujah” που είχε κάνει μεγάλο ντόρο στην Ελλάδα. Μόλις τελείωσε η ερμηνεία του τραγουδιού που είχε σαφώς μια αυτοσαρκαστική διάθεση, εμφανίστηκε ψηλά στη σκηνή η Άννα Βίσση φορώντας το φόρεμα που είχε βάλει στην Eurovision και ξεκίνησε η μουσική για το “Everything I am”…

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε