Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκολατοθεραπεία! Η εθιστική συνήθεια που διώχνει την κυτταρίτιδα και το στρες

Σοκολατοθεραπεία! Η εθιστική συνήθεια που διώχνει την κυτταρίτιδα και το στρες

Σε χαλαρώνει, διώχνει το στρες… Και το καλύτερο; Καταπολεμά τον μεγαλύτερο εχθρό σου: την κυτταρίτιδα!

Σοκολάτα! Ένας από τους μεγαλύτερους γευστικούς πειρασμούς που προσπαθείς καθημερινά να αντισταθείς μιας και γνωρίζεις καλά ότι παχαίνει. Συνήθως όμως και κυρίως όταν είσαι στεναχωρημένη, δεν αντιστέκεσαι, μιας και στις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει είναι και η ευφορία που προκαλεί. 

Μπορείς όμως να γλιτώσεις τις θερμίδες, να απολαύσεις την ευεξία που προσφέρει -και όχι μόνο- αρκεί να την απλώσεις στο σώμα σου. 

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σοκολάτα λοιπόν δεν είναι μόνο για τις νύχτες υπογλυκαιμίας. Όλο και περισσότερες εφαρμογές ευεξίας και υγείας εκμεταλλεύονται τις ευεργετικές της ιδιότητες για το δέρμα και τη διάθεση, χάρη στα μεταλλικά άλατα, στα αντιοξειδωτικά συστατικά  και στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β που περιέχει.

Έτσι γεννήθηκε η σοκολατοθεραπεία. Μια συνολική συνεδρία με βάση τη σοκολάτα και μια σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα. “Είναι μια θεραπεία που απευθύνεται σε όποιον λατρεύει τη σοκολάτα. Η μυρωδιά που βγάζει η σοκολάτα στο ινστιτούτο σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε εργοστάσιο σοκολάτας” αναφέρει ο Χρήστος Τσεκούρας φυσικοθεραπευτής.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε