Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σολωμού – Μουζουράκης: Πώς πέρασαν την ονομαστική τους εορτή;

Δες φωτογραφίες από την εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού σε παραλία της Χαλκιδικής!

Στις 15 Αυγούστου δεν ήταν λίγοι οι celebrities της εγχώριας showbiz, που είχαν την ονομαστική τους εορτή και μάλιστα, ο καθένας από αυτούς την γιόρτασε με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ανάμεσα λοιπόν, σε όσους γιόρταζαν, ήταν και η Μαρία Σολωμού με τον αγαπημένο της, Πάνο Μουζουράκη!

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν. Σε συναυλία μάλιστα, που πραγματοποίησε πρόσφατα ο Πάνος στο Άλσος Βεΐκου, η Μαρία ήταν εκεί και προς το τέλος της βραδιάς του φώναξε από τις κερκίδες ”Σ’αγαπάω!”.

Την ημέρα λοιπόν, της ονομαστικής εορτής τους, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί, όπως διαβάσαμε στην Real Life, σε παραλία στο Ποσείδι της Χαλκιδικής για να απολαύσουν το μπανάκι τους. Εκεί βρίσκονταν και ο Αντώνης Κανάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το ζευγάρι γιόρτασε με καλούς του φίλους, ανάμεσά τους και οι προαναφερόμενοι, στο Beach bar ”Μόλος” και δεν σταμάτησε να τους κερνάει σφηνάκια, σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι το απόγευμα. Την επόμενη μέρα ο Πάνος και η Μαρία ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε