Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Sony και Αντώνης Ρέμος στα δικαστήρια – 1.000.000€ ανάμεσά τους.

Μετά από 15 χρόνια συνεργασίας ο Αντώνης Ρέμος και η δισκογραφική εταιρία SONY MUSIC, βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την δισκογραφική εταιρία SONY MUSIC. Μετά από 15 χρόνια άψογης συνεργασίας, αποδείχθηκε πως έχουν πολλά να χωρίσουν.

Τον Μάρτιο του 2010 λήγει το συμβόλαιο του τραγουδιστή με την εταιρία. Δέκα μέρες μετά οι άνθρωποι της Sony μαθαίνουν από τα ΜΜΕ κι όχι από τον ίδιο, ότι έχει υπογράψει με την Heaven. Τότε η Sony αντέδρασε με αγωγή προς τον τραγουδιστή ζητώντας χαρακτηριστικά: ”Να μας καταβληθούν 500.000€ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που προκλήθηκε από την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά, 278.614,80€ λόγω υπαίτιας μη εκτέλεσης της από 13 Ιουλίου 2006 μεταξύ μας σύμβασης αποκλειστικής καλλιτεχνικής συνεργασίας και 247.960€ ως αποζημίωση για διαφύγοντα κέρδη”.

Σύμφωνα με όσα λέγονται από συνεργάτες της SONY ”Ο Αντώνης Ρέμος είχε υποχρέωση μεταξύ άλλων ( κάποιου αριθμού live ηχογραφήσεων, best of εκδόσεων, καθώς και την πραγματοποίηση ενός δίσκου που χρωστούσε από προηγούμενη σύμβαση), να παραδώσει τρεις δίσκους μακράς διαρκείας, δηλαδή ολοκληρωμένα άλμπουμ με νέα και ανέκδοτα τραγούδια μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, αλλά παρέδωσε μόνο το ένα, το Αλήθειες και Ψέμματα. Άλλωστε όταν υπέγραψε την τελευταία του ανανέωση το 2006, είχε εισπράξει προκαταβολή για το σύνολο των δίσκων που έπρεπε να παραδώσει, η οποία ανέρχεται σε 500.000€.

Ο Αντώνης από την πλευρά του είχε στείλει τότε εξώδικο στην εταιρία για να διαμαρτυρηθεί επειδή συμπεριέλαβαν στη συλλογή Καυτές επιτυχίες 2010, το τραγούδι του Τέρμα η ιστορία, χωρίς να τον ρωτήσουν.

Πηγή: People

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε