Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σπ. Χαριτάτος: Τα παρασκήνια της "Γιάφκας" και το tweet στον πρωθυπουργό!

Σπ. Χαριτάτος: Τα παρασκήνια της `Γιάφκας` και το tweet στον πρωθυπουργό!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.10.2011 | 20:50

tlife

Κάθε πρωί στις 11:00 ο Σπύρος Χαριτάτος κλείνεται στη "Γιάφκα" του και στον Flash 96, παρέα με την δημοσιογράφο Ευανθία Τασσοπούλου και προσεγγίζει προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Κάθε πρωί στις 11:00 ο Σπύρος Χαριτάτος κλείνεται στη "Γιάφκα" του και στον Flash 96, παρέα με την δημοσιογράφο Ευανθία Τασσοπούλου και προσεγγίζουν προβλήματα της καθημερινότητας μας και της Ελλάδας του 2011, γιατί για άλλη Ελλάδα πρόκειται και όχι για αυτή που ξέραμε.

Ο κόσμος μπορεί να επικοινωνεί μαζί του μέσω μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων αλλά και του twitter! Σήμερα ο Σπύρος άγγιξε το μεγάλο θέμα των σκουπιδιών!

Δεν έμεινε όμως μόνο στην τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο του σωματείου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ - ΟΤΑ Νίκο Αδαμόπουλο, αλλά απευθύνθηκε και στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Με ποιον τρόπο; Με το twitter φυσικά!

Βέβαια, ο πρωθυπουργός μας είναι μεγάλος fan του twitter! Αυτά είδε κι ο Σπύρος και τον ρώτησε: "Καλημέρα απο την Γιάφκα, τα σκουπίδια μυρίζουν στο υπουργικό συμβούλιο;"

Φυσικά απάντηση δεν πήρε από τον @primeministergr! Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό... Δεν πειράζει, η προσπάθεια μετράει!


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο