Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Στ. Τσιμτσιλή: ”Έχω βρει τον άντρα της ζωής μου”!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για το Πολύ Μπλα Μπλα, την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά και για την προσωπική της ζωή.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει στο περιοδικό Glam και δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη του Πολύ Μπλα Μπλα. ”Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη. Χαρούμενη γιατί η ομάδα έχει δέσει και σ’αυτό νομίζω ότι οφείλεται το πολύ καλό αποτέλεσμα. Ικανοποιημένη γιατί στις δύσκολες τηλεοπτικές εποχές που διανύουμε, η εκπομπή έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου”, λέει χαρακτηριστικά. Ο ρόλος της τηλεπαρουσιάστριας δεν την έχει κάνει να αισθάνεται λιγότερο ρεπόρτερ. ”Ακόμη αισθάνομαι ρεπόρτερ από τη στιγμή που συμμετέχω ενεργά και στο στήσιμο της εκπομπής. Κάνω κι εγώ συνεντεύξεις, κάνω ρεπορτάζ, άρα θεωρώ ότι είμαι ακόμη ρεπόρτερ”.

Η Σταματίνα μιλάει και για τη φήμη ότι αβαντάρουν τη Φαίη Σκορδά επειδή είναι φίλη της. ”Είναι πολύ άδικο! Θεωρώ ότι όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο δεν σκέφτονται ότι με τη συγκεκριμένη άποψη αδικούν ένα ολόκληρο μηχανισμό μιας εκπομπής που απαρτίζεται από πάρα πολύ κόσμο. Είναι λίγο παρανοϊκό το να θεωρεί κάποιος πως επειδή έχω φιλική σχέση με τη Φαίη, τι, έχω δώσει γραμμή δηλαδή σε όλη την εκπομπή μπρος και πίσω από τις κάμερες να την υποστηρίζουμε; Είναι λίγο τραβηγμένα από τα μαλλιά”.

Στις 25 Ιουνίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Θέμη Σοφό. ”Είμαι πολύ συγκινημένη και πολύ χαρούμενη και πρέπει να σου πω ότι ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ο Θέμης είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει καθόλου αυτού του είδους η δημοσιότητα. Είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος για μένα βρήκα τον άντρα της ζωής μου”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε