Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στ. Τσιμτσιλή: “Η Φαίη ήθελε να παρουσιάσω το Πολύ Μπλα Μπλα!”

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη θέση της στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή και την Φαίη Σκορδά, μίλησε η παρουσιάστρια του Alter Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα νέα της καθήκοντα στην εκπομπή “Πολύ μπλα μπλα”, την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της, έδωσε στο “TV Έθνος” η παρουσιάστρια του Alter Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 
Τη σκυτάλη της καθημερινής μεσημεριανής ζώνης του Alter παίρνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την Φαίη Σκορδά και περιμένει με αγωνία να ξεκινήσει η φετινή σεζόν, που την βρίσκει στη θέση της παρουσιάστριας του “Πολύ μπλα μπλα”!
 
Η Σταματίνα δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφει στην καθημερινή ζώνη του σταθμού. “Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά όταν το σκέφτομαι, αισθάνομαι λίγο σαν την Σταχτοπούτα που από κολοκύθα γίνεται πριγκίπισσα. Δεν κρύβω ότι η επιστροφή μου στο καθημερινό είναι ένα ρίσκο. Αλλά έχει και τη μαγεία του και ελπίζω όλα να πάνε καλά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, η μελαχροινή παρουσιάστρια υπογραμμίζει πως στην τηλεόραση ισχύει το “ουδείς αναντικατάστατος” και γι’ αυτόν το λόγο χρειάζεται όλο και περισσότερη προσπάθεια κάθε φορά.
   
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε