Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στ.Τσιμτσιλή στο “Μίλα”: “Το ότι είμαι καλά στο σπίτι μου με τον άνθρωπό μου με κάνει να λέω δόξα το Θεό”

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δύσκολες ώρες του Alter, για το Dancing, τον αγαπημένο της και το πόσο θέλει να αποκτήσει ένα παιδί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην γυναικοπαρέα του “Μίλα” και απάντησε στις ερωτήσεις της Τατιάνας, της Μαρίας και της Τζούλη.

Η Σταματίνα εξήγησε πως το Dancing την βοήθησε να βελτιώσει την σωματική της κατάσταση. Μπορεί να γυμνάζεται τακτικά και στο παρελθόν να έχει ασχοληθεί με το μπαλέτο αλλά τώρα βλέπει το σώμα της στην καλύτερή του φάση. Μπορεί βέβαια στο show να της έκαναν πολλά αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που χόρευε όμως η παρουσιάστρια τα απολάμβανε γιατί μέσα από αυτά βελτιωνόταν!

Όσον αφορά για το ποιον βλέπει νικητή του Dancing. Η Σταματίνα υποστήριξε ότι σίγουρα η Ιωάννα Πηλιχού και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πολύ καλές αλλά και τα αγόρια σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται καλοί. Σε αυτόν που πιστεύει είναι ο Γιώργος Χειμωνέτος!

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τις επαγγελματικές της ανησυχίες αφού με όλα όσα γίνονται στο Alter έμεινε ουσιαστικά άνεργη.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε