Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στα backstage της φωτογράφησης του X. Χολίδη για το Romeo!

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.03.2012 | 07:01

tlife

Την Παρασκευή η πρεμιέρα στο Romeo με Γ. Γιαννιά και Θέλξη...

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Χρήστος Χολίδης που ξεκινά τις εμφανίσεις του την Παρασκευή στο “ Romeo” μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και την Θέλξη.
 
Ο Χρήστος επιστρέφει δυναμικά στην νυχτερινή Αθήνα και ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα με ένα νεανικό και άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα. Τραγουδώντας μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και παρουσιάζοντας ένα λαϊκό πρόγραμμα θα κερδίσει ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό.
 
Στο πλευρό του είναι ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας που δίνουν το δικό τους ύφος στο πρόγραμμα.
 
Αυτές τις μέρες γίνονται και οι τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα που θα γίνει στις 23 Μαρτίου. Όλοι οι καλλιτέχνες μάλιστα βρέθηκαν πρόσφατα στο studio του Γιώργου Καλφαμανώλη και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της αφίσας του θρυλικού νυχτερινού κέντρου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα κεφάτο και όλοι είχαν ανεβασμένη διάθεση.
 
Για τη φωτογράφηση της αφίσας επιστρατεύτηκαν οι καλύτεροι του είδους: ο φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο styling και o Πάνος Καλλίτσης hair styling και μακιγιάζ για τη Θέλξη ενώ το styling των αγοριών επιμελήθηκε η Άννα Ζιαζιά.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο