Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Στα παρασκήνια της παράστασης των αδελφών Μαγγίρα! Αποκλειστικές φωτό

H Μπέττυ και η Ματθίλδη έκαναν τρεις εμφανίσεις στο θέατρο Badminton σε μια παράσταση αφιερωμένη στην Ρένα Βλαχοπούλου.

Μια παράσταση αφιερωμένη στην μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου πραγματοποίησαν στο Θέατρο Badminton η Μπέττυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια της μουσικής παράστασης που επιμελήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας και μίλησε με τις δυο πρωταγωνίστριες.

 
“Εμένα με πήρε ο Μάκης Δελαπόρτας και με ενημέρωσε για το φεστιβάλ και τις αφιερωματικές βραδιές στο ελληνικό μιούζικαλ που είχε αναλάβει. Το αρχικό πλάνο ήταν να βρεθώ στη σκηνή με την Μπέσυ Μάλφα, αλλά δυστυχώς η Μπέσυ δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχει και η Μπέττυ με μεγάλη γενναιότητα ανέλαβε να καλύψει το ρόλο της σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.”, είπε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα στο TLIFE, αναφεροντας πόσο χαρούμενη ήταν που θα συμμετείχε σε μια παράσταση αφιερωμένη στην Ρένα Βλαχοπούλου.

 
Από την μεριά της η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρει: “Με κάλεσαν για την παράσταση μια μέρα πριν τις διακοπές μου. Έφυγα και μόλις γύρισα άρχισα αμέσως τις πρόβες, αλλά είχα λίγο χρόνο για να προετοιμαστώ.”
 
Όσον αφορά το περιεχόμενο της παράστασης, η Ματθίλδη αποκάλυψε: “Είναι κυρίως μουσική παράσταση, αλλά έχει πρόζες με ατάκες και πολλές εκλήξεις”.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε