Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σταύρος Νιάρχος: in love, in New York!

Ποια είναι η νέα συνοδός του Σ. Νιάρχου;

 Ο Σταύρος Νιάρχος έχει επιλέξει τους τελευταίους μήνες την Νέα Υόρκη ως τόπο μόνιμης κατοικίας! Φυσικά δεν είναι μόνος τυ αλλά έχει όους τους εστέτ φίλου του μαζί σε κάθε έξοδο για clubbing ή σε κάποιο από τα γνωστά εστιατόρια της πόλης! Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life τον Σταύρο συνοδεύει τελευταία η Φιόνα Σκέρι!

Με τον Σταύρο γνωρίστηκε μέσω της αδερφής του Ευγενίας, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες! Ο φακός του έχει συλλάβει να γευματίζουν στο ιταλικό εστιατόριο Bar Pitti σε μια από τις συχνές κοινές εξόδους τους. 

Πρόσφατα σε πάρτι που συνδιοργάνωναν ο επίτιμος πρόεδρος του οίκου Valentino, Gianacarlo Giametti, o ιάπωνας καλλιτέχνης Takashi Murakami και ο έμπορος τέχνης Larry Gagosian, βρέθηκαν οι Έλληνες επιχειρηματίες Κωσταντίνος Κόκκαλης, Χρήστος Οικονόμου και Γιώργος οικόνομου ενώ σύντομα εμφανίστηκαν και ο Σταύρος με την Ευγενία Νιάρχου.

Ο Σταύρος ζει σε διαμέρισμα του κτιρίου First Beekman Tower Hotel το οποίο είχε αγοράσει ο παππούς του τη δεκαετία του ¨50, ενώ στο ίδιο κτίριο έχει κατοικία και η Ευγενία η οποία όμως ζει μόνιμα στο Παρίσι. Το διαμέρισμα στου Σταυρου κοσμούν 11 πίνακες του Ρεμπράντ από τους οποίους ο ένας τιμάται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε