Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στεφανία Ρίζου: Η κούκλα με την ωραία φωνή δίπλα στο Σάκη!

Είναι στο χώρο του τραγουδιού τα τελευταία 5 χρόνια και έχει καταφέρει να κάνει ήδη συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού!

Η Στεφανία Ρίζου είναι ένα δυναμικό και φρέσκο πρόσωπο στην pop μουσική σκηνή της χώρας. Αν και είναι κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ρίζου, δεν παρασύρθηκε από την καριέρα του μπαμπά της και επέλεξε να βαδίσει τον δικό της δρόμο στον χώρο του τραγουδιού.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα στον χώρο και έχει καταφέρει να εξασφαλίσει πολύ καλές συνεργασίες. Τον τελευταίο χρόνο τραγουδάει δίπλα στο Σάκη Ρουβά που την εμπιστεύτηκε τόσο στο Politeia Live Clubbing όσο και στο Αθηνών Αρένα.

Απόψε η Στεφανία θα κάνει πρεμιέρα μαζί με τον Σάκη και την Άννα και νιώθει τρομερή αγωνία και ενθουσιασμό. Ωστόσο αγωνία νιώθει και για την τελευταία της δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Το πρώτο προσωπικό της βήμα το κάνει με συμμάχους την Minos-Emi και τον Δημήτρη Φάκο, συνθέτη πολλών αγαπημένων τραγουδιών του Σάκη Ρουβά, της Ελεονώρας Ζουγανέλη και πολλών άλλων και ο τίτλος της θα είναι  “Η δική μου βραδιά”.

Άκου το νέο της τραγούδι:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε