Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Παϊτέρης

Ο γνωστός τραγουδιστής χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο το βράδυ της Μ. Τρίτης, αφού αντιμετώπισε έντονους πόνους στην καρδιά.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Βασίλης Παϊτέρης. Ο γνωστός τραγουδιστής χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο το βράδυ της Μ. Τρίτης, αφού αντιμετώπισε έντονους πόνους στην καρδιά. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κι έχει βαρύ ιστορικό. Πρόκειται να κάνει επέμβαση και τις μέρες του Πάσχα θα τις περάσει  στο νοσοκομείο.

«Πληγώθηκα από την αχαριστία του κόσμου! Εγω τους βοηθώ όλους όπως μπορώ και αυτοί μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο. Δεν περιμένω να ακούσω ευχαριστώ. Οχι όμως και να χαίρονται με τον πόνο μου» δήλωσε στην «Espresso» από το κρεβάτι του πόνου.
Ο Βασίλης Παϊτέρης, πριν από περίπου ένα μήνα, πέρασε ένα δυνατό σοκ όταν αντίκρισε το σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στο Αιγάλεω, λεηλατημένο και κατεστραμμένο από αγνώστους. Την ώρα του συμβάντος εκείνος βρισκόταν στην επαρχία για δουλειές.
 «Δεν άφησαν τίποτα όρθιο! Τα πάντα είναι γκρεμισμένα και κατεστραμμένα», είχε πει τότε. «Από τότε που συνέβη αυτή η μεγάλη καταστροφή δεν μπορώ να συνέλθω. Το πήρα κατάκαρδα. Τόσα χρόνια έκανα για να φτιάξω το σπίτι μου και τώρα πάλι από την αρχή. Πιστεύω ότι η μεγάλη στενοχώρια και το άγχος επιδείνωσαν το πρόβλημα στην καρδιά» δήλωσε στην Espresso, ο Βασίλης Παϊτέρης.

Πριν από δέκα χρόνια ο τραγουδιστής αντιμετώπισε για πρώτη φορά πρόβλημα με την καρδιά του και είχε κάνει επέμβαση. Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του από την οποία και αντλεί το κουράγιο και τη δύναμη που χρειάζεται.
 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε