Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στον αέρα το "Πρωινό ΑΝΤ1" ; Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Στον αέρα το `Πρωινό ΑΝΤ1` ; Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.07.2012 | 16:30

tlife

Κανείς ουσιαστικά δεν ξέρει το τι ακριβώς γίνεται με το θερινό "Πρωινό ΑΝΤ1", μιας και βρισκόμαστε θεωρητικά μόλις έξι μέρες πριν την πρεμιέρα του και το κανάλι του Αμαρουσίου εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για την συγκεκριμένη εκπομπή...

Τι γίνεται με το "Πρωινό ΑΝΤ1" ο ε ο ; Στην πραγματικότητα, ουδείς γνωρίζει, εκτός φυσικά από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού του Αμαρουσίου ! 

Με άλλα λόγια; Μπορεί ο κόσμος να το έχει τούμπανο πως θα υπάρξει το καλοκαιρινό "Πρωινό ΑΝΤ1" και οι συζητήσεις με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνουν και να δίνουν, όμως, γεννά υποψίες και μία γενικότερη ανησυχία το γεγονός ότι το κανάλι επισήμως από την πλευρά του, δεν έχει δηλώσει ούτε μία φορά πως όντως προχωρά στο καλοκαιρινό στήσιμο του πρωινού και πως το μόνο που αναζητά είναι τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν !

Ετσι, έχουμε φτάσει αισίως έξι μέρες πριν την πολυσυζητημένη και αναμενόμενη πρεμιέρα και ακόμα τίποτα από το κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα μάλιστα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η όλη διαδικασία κολλάει - όπως είναι φυσικό λόγω κρίσης βεβαίως βεβαίως - στα κόστη και στον προυπολογισμό που πρέπει να υπάρξει για την συγκεκριμένη παραγωγή. 

Αποτέλεσμα; Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο