Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Summer Luck! Το ήξερες ότι η ηλιοθεραπεία σε αδυνατίζει;

Summer Luck! Το ήξερες ότι η ηλιοθεραπεία σε αδυνατίζει;

Λοιπόν, ο ήλιος παράγει στον οργανισμό σου την βιταμίνη D και αυτή με τη σειρά της βοηθάει στην καύση του λίπους. Και σε πολλά άλλα…

Ο ήλιος μπορεί να έχει την “σκοτεινή” του πλευρά και να εγκυμονεί κινδύνους για το δέρμα και την υγεία, είναι όμως και πηγή ευεξίας, τρόπος να διώξεις τις κακές σκέψεις και την πεσμένη διάθεση. Όλα αυτά συνοψίζονται σε μια και μόνη λέξη. Βιταμίνη D! Είναι η βιταμίνη του ήλιου η οποία παράγεται στον οργανισμό από την έκθεσή του στις ακτίνες του. Σαν γνήσια “κόρη” του, μπαίνει στον οργανισμό και τον “φωτίζει”, τον δυναμώνει και τον βοηθά να χάσει κιλά.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Η Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Ελίνα Ασημακοπούλου εξηγεί πως η θαυματουργή βιταμίνη σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο θα σε φέρει πολύ πιο γρήγορα στα κιλά που θέλεις. Φαντάσου έναν σύμμαχο που θα ξεμπλοκάρει τον οργανισμό σου και θα κάνει τη δίαιτα να πιάσει τόπο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
“Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στις Η.Π.Α στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα, η αυξημένη πρόσληψη βιταμίνης D σε συνδυασμό με ασβέστιο και με διατροφή περιορισμένων θερμίδων επαύξησε την απώλεια βάρους” εξηγεί η κα. Ασημακοπούλου. 

Μάλιστα από ό, τι φαίνεται με τη βοήθεια της βιταμίνης D, όχι μόνο θα χάσεις περισσότερο βάρος αλλά θα στοχεύσεις και στην δύσκολη περιοχή της κοιλιά και το κοιλιακό λίπος. Εκεί ακριβώς που σε ενοχλεί δηλαδή.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε