Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Summer Resist! Τα πιάτα της εβδομάδας επιμένουν καλοκαιρινά…

Summer Resist! Τα πιάτα της εβδομάδας επιμένουν καλοκαιρινά…

Ξεκίνησε από ελαφριές, νόστιμες και άκρως καλοκαιρινές συνταγές την επιχείρηση summer resist. Θα δεις πως η γεύση της μελιτζάνας, του κολοκυθιού και του δροσερού γιαουρτιού με φρούτα θα σε βάλει και πάλι σε τροχιά!!

Εσύ επέστρεψες από τις διακοπές; Έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι πως το καλοκαίρι τελείωσε με το κλείσιμο της μπουκαπόρτας του πλοίου πίσω σου. Πίσω στη δουλειά, στο σπίτι που θέλει γενική – κι ας το καθάρισες στην εντέλεια πριν φύγεις – στην καθημερινότητα! Μην αλλάζεις mood… Το καιλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, ζεστό, ανεβαστικό και διασκεδαστικό… Αρκεί εσύ να μην του γυρίσεις την πλάτη. Ξεκίνησε από ελαφριές, νόστιμες και άκρως καλοκαιρινές συνταγές την επιχείρηση summer resist. Θα δεις πως η γεύση της μελιτζάνας, του κολοκυθιού και του δροσερού γιαουρτιού με φρούτα θα σε βάλει και πάλι σε τροχιά!!

Το TLIFE Recipes σε βοηθά έχεις καλοκαίρι στο τραπέζι σου με τις πιο light, μεσογειακές και νόστιμες συνταγές. Εκμεταλλεύσου τα λαχανικά της εποχής, το λαμπερό ελαιόλαδο και… κάντο “καλοκαιρινό”! Το τραπέζι σου…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε