Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από διάσωση αδέσποτου!

Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι αποτέλεσμα photoshop…

Θέληση για ζωή και πραγματική ζωοφιλία! Τα δύο στοιχεία που βοήθησαν το συγκεκριμένο σκυλάκι. Όχι, η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι αποτέλεσμα photoshop. Ήταν η πραγματική κατάσταση στην οποία εντόπισαν ένα αδέσποτο σκυλάκι στην Κίνα.

Περιφερόταν με ακρωτηριασμένα τα δύο πίσω πόδια και σχεδόν όλο το υπόλοιπο σώμα του από τη μέση και κάτω! Εθελοντές του καταφυγίου Tuapa ανέλαβαν να φροντίσουν τις πληγές του και να το περιθάλψουν.

Η ευθανασία δεν ήταν ανάμεσα στις επιλογές τους. Σε αντίθεση με άλλους που την επιλέγουν ακόμα και σε υγιή νεογέννητα γιατί ”δεν έχουν χρόνο να τα φροντίσουν”. Γιατί κάθε ζώο αξίζει να ζήσει, σε όποια κατάσταση και αν το έφεραν οι απάνθρωποι που το εγκατέλειψαν, κακοποίησαν ή οτιδήποτε άλλο.

Μετά τη φροντίδα του, όπως διαβάσαμε στο adespoto.gr, το ζωάκι με το όνομα Ήρωας (του πάει γάντι!) απέκτησε και αναπηρικό καρότσι ενώ από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι ταξίδεψε και τελικά έφτασε σε ένα σπίτι με πολύ αγάπη. (Δυστυχώς οι πληροφορίες είναι γραμμένες στα Κινέζικα!).

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε