Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συναυλία U2 – Οδηγός… “επιβίωσης”!

REUTERS
REUTERS
Χιλιάδες θαυμαστές των U2 θα φτάσουν σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ για το σόου. Χρήσιμες οδηγίες για το πως θα πάτε και τι να αποφύγετε.

Έναν ολόκληρο χρόνο περιμένουν οι θαυμαστές των U2 για την μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ. Πέρσι τέτοια μέρα είχε αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων και σήμερα έφτασε η μεγάλη βραδιά.
 
Η αναμονή ενός ολόκληρου χρόνου σε συνδυασμό με τη φήμη ότι πρόκειται για την τεχνολογικά αρτιότερη και καλλιτεχνικά πιο πρωτοποριακή συναυλία του συγκροτήματος έχουν φέρει τους θαυμαστές στα… όρια της υπομονής τους. Προσθέστε τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασαν για τα φουτουριστικά εφέ και την τεχνολογία τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιούν, τις περιγραφές για φαντασμαγορικά «διαστημόπλοια» μέσα από τα οποία προσγειώνεται ο αστέρας Μπόνο για να ικανοποιήσει τα πλήθη, τα «πικάντικα» επεισόδια σύλληψης ακτιβιστών έξω από τη συναυλία στη Μόσχα και φυσικά την περίφημη κυκλική σκηνή η οποία χάρισε τον τίτλο «360 μοίρες» στην περιοδεία και θα αντιληφθείτε γιατί ολόκληρη η Αθήνα μοιάζει να σείεται από τον ρυθμό των διάσημων ροκάδων.
 
Οταν βέβαια 70.000 άνθρωποι συγκεντρώνονται σε έναν συναυλιακό χώρο, δεν αυξάνονται μόνο οι έντονες συγκινήσεις αλλά και η… ταλαιπωρία.
 
Παρ΄ ότι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί αν τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες το πιο πιθανό σενάριο είναι πως μόνο σε λίγα εξουσιοδοτημένα αυτοκίνητα θα επιτραπεί η είσοδος. Συνεπώς, τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι η καλύτερη επιλογή.
 
 
Πώς θα φθάσω
 
Με ΗΣΑΠ: Σταθμοί Ειρήνη και Νεραντζιώτισσα. Με λεωφορεία: 410, 550, 500, Α8, Α7, Β7, Χ40, Χ41, Χ,14, Ε14.
 
 
Πώς θα φύγω
 
1 Ενισχύονται τα δρομολόγια των ΗΣΑΠ για το διάστημα 24.00- 01.00. Θα αναχωρούν προς Αττική κάθε πέντε λεπτά και προς Κηφισιά κάθε επτά λεπτά.
 
2 Δημιουργείται έκτακτη γραμμή της ΕΘΕΛ με αφετηρία επί της λεωφόρου Κηφισιάς, μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Χωματιανού, και τέρμα στην πλατεία Συντάγματος. Συχνότητα δρομολογίων περίπου κάθε 3 λεπτά.
 
3 Ενισχύονται τα δρομολόγια της γραμμής 2 του μετρό (κόκκινη γραμμή) μεταξύ των σταθμών Αττική και Σύνταγμα, ώστε να πραγματοποιούνται κάθε 7 λεπτά. Επίσης, ενισχύεται η γραμμή 3 (μπλε γραμμή) ανάλογα με την επιβατική κίνηση που θα παρουσιαστεί.
 
Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το τηλεφωνικό κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα http://www.oasa.gr
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε