Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνέντευξη TLIFE: Ο Γ. Λεμπέσης ανοίγει παιδικό σταθμό!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ΤLIFE για τον παιδικό σταθμό που ανοίγει με την σύζυγό του, τα επαγγελματικά του σχέδια και τον έγγαμο βίο!

Ο γλυκός τραγουδιστής, Γιώργος Λεμπέσης, που χάθηκε αρκετό καιρό από το προσκήνιο, σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE, μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και τον έγγαμο βίο. Ο ίδιος είναι ένας αισιόδοξος και πάντα γελαστός άνθρωπος, που δεν γνωρίζει αν έχει περάσει κατάθλιψη και όταν δεν αισθάνεται καλά, έχει τους δικούς του τρόπους διαφυγής. Ο βασικότερος μάλιστα είναι η φύση. ”Αγαπάω πάρα πολύ τη φύση και κυρίως το βουνό, οπότε όταν βρίσκομαι κοντά σ’ αυτή, τα ξεχνάω όλα και ηρεμώ. Όσοι είναι φυσιολάτρες, θα καταλάβουν”, είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα ο Γιώργος, αποφάσισε με την σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, ν’ ανοίξουν ένα παιδικό σταθμό. ”Είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεκινάμε με την σύζυγό μου, Σοφία. Πρόκειται για έναν βρεφονηπιακό σταθμό και νηπιαγωγείο για παιδάκια μέχρι 6 ετών στην Κηφησιά. Εκεί θα δώσουμε μεγάλη βάση στη μουσική, θα υπάρχει δηλαδή στούντιο, στο οποίο θα διδάσκω εγώ μουσική στα παιδιά κι ακόμα ένα, επαγγελματικό, στο οποίο θα ηχογραφούμε παιδικά παραμύθια κι οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδικές παραγωγές. Επιπλέον, τα παιδιά θα διαδάσκονται σαν πρώτη ξένη γλώσσα τα γερμανικά και δεύτερη τα αγγλικά, μιας και η Σοφία είναι εκπαιδευτικός – καθηγήτρια γερμανικών. Θα υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες, όπως κηπευτική και πηλοπλαστική. Θα κινούμαστε αρκετά, με βάση ξένα πρότυπα και θα προσπαθήσουμε, τα παιδιά να περνάνε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούν και να μην θέλουν να φύγουν! (γέλια)

Πώς πήραν όμως, την απόφαση να δημιουργήσουν αυτόν το σταθμό; ”Ήταν όνειρο της συζύγου μου, γιατί είναι εκπαιδευτικός και ήθελε πάρα πολύ να κάνει κάτι διαφορετικό και δικό της στον τομέα της εκπαίδευσης. Έτσι, αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε”.

Ποιο θα είναι το όνομα του σταθμού; ”Δεν ξέρω αν τελικά θα είναι αυτό το όνομα, αλλά αυτό που σκεφτόμαστε προς το παρόν είναι ”Το σπιτάκι της Σοφίας”, κάτι που παραπέμπει και στο όνομα… αλλά και στη μόρφωση και την παιδεία. Σκεφτόμαστε μήπως κρατήσουμε αυτή την ονομασία, αλλά σε άλλη γλώσσα ή ακόμα, μπορεί να ονομαστεί ”Ο κόσμος της Σοφίας”.

Διάβασε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε