Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνταγές Orac! Βάλε στο τραπέζι αντιοξειδωτικά, ενίσχυσε τον μεταβολισμό σου και χάσε κιλά…

Συνταγές Orac! Βάλε στο τραπέζι αντιοξειδωτικά, ενίσχυσε τον μεταβολισμό σου και χάσε κιλά…

Πιάτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά στα πλαίσια της μεσογειακής διατροφής! Συνταγές Orac λοιπόν για απολαυστικά καλοκαιρινά γεύματα που “βάζουν” ένα χεράκι για να αδυνατίσεις.

Τη δίαιτα Orac τη γνωρίζεις πολύ καλά… Την έχεις αγαπήσει γιατί σε βοήθησε να χάσεις κιλά χωρίς να πεινάσεις! Ποια είναι όμως η βάση της; Μα φυσικά πιάτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά στα πλαίσια της μεσογειακής διατροφής! Συνταγές Orac λοιπόν για απολαυστικά καλοκαιρινά γεύματα που “βάζουν” ένα χεράκι για να αδυνατίσεις.

“Διάφορες ερευνητικές εργασίες αναδεικνύουν τη σημασία των αντιοξειδωτικών και στη ρύθμιση βάρους. Το ολοκληρωμένο σύστημα αντιοξειδωτικής διατροφής Orac βασίζεται στη φιλοσοφία της διατροφής με αυξημένες Μονάδες orac από τροφές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη” επισημαίνει ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης.

Οι συνταγές αυτές είναι η βάση μιας προσπάθειας που συνδυάζει τη δίαιτα με τη διατροφή για να είσαι σίγουρη πως δίνεις στον οργανισμό σου μόνο το καλύτερο. Σε όλες τις συνταγές έχουν μετρηθεί αναλυτικά οι Μονάδες Orac – ποσότητα αντιοξειδωτικών που μπορείς να λάβεις από μια τροφή – και σε πολλά από αυτά ξεπερνούν σε ένα και μόνο πιάτο τις ημερίσιες ανάγκες σου για αντιοξειδωτικά! Εσύ υπολόγισε πως για να ωφεληθείς από τα αντιοξειδωτικά, να ρυθμίσεις το μεταβολισμό σου και να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά στη δίαιτα και την απώλεια βάρους.

Δες στο TLIFE όλες τις συνταγές

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε