Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνταγές εμπνευσμένες από την μεγάλη οθόνη. Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας!

Συνταγές εμπνευσμένες από την μεγάλη οθόνη. Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας!

Θέλεις να βάλεις στη ζωή σου μια πινελιά από κινηματογράφο; Τρελαίνεσαι στην ιδέα πως ζεις τη ζωή μιας μεγάλης star; Κάνε την αρχή από την κουζίνα σου…

Θέλεις να βάλεις στη ζωή σου μια πινελιά από κινηματογράφο; Τρελαίνεσαι στην ιδέα πως ζεις τη ζωή μιας μεγάλης star; Κάνε την αρχή από την κουζίνα σου… Η Έβδομη Τέχνη εμπνέει την τέχνη της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, αλλά και το αντίθετο. Δηλαδή νόστιμες και παραδοσιακές συνταγές ντύνουν υπέροχες ταινίες.

Η εβδομάδα αυτή λοιπόν έχει κάτι από την αστερόσκονη του σινεμά. Με νόστιμες συνταγές που κάπου θα πήρε το μάτι σου στο κινηματογραφικό πανί… Κάνε κλικ στην αγαπημένη σου – συνταγή ή ταινία – και δες πως θα ετοιμάσεις το πιάτο που θα σε μεταφέρει στα κινηματογραφικά πλατό, αλλά και στην γαστρυμαργική απόλαυση.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Θυμάσαι τη σκηνή με την Julia Roberts να παλεύει να βγάλει ένα σαλιγκάρι από το κέλυφος μπροστά στα γοητευμένα μέτια του Richard Gere. Aυτή είναι η νόστιμη και gourmet συνταγή…

ΤΡΙΤΗ

Μπορεί τα σουτζουκάκια να έχουν το… προσωνύμιο Σμυρνέικα όμως το debate για την κανέλα στη συνταγή τους έδινε και έπαιρνε στην ταινία του Τάσου Μπουλμέτη. Δοκίμασε παραδοσιακά, πεντανόστιμα, κυμινάτα σουτζουκάκια όπως τα ετοίμαζαν και στην γλυκιά Πολίτικη Κουζίνα!

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την ελληνική κουζίνα, αλλά…είναι η συνταγή της Penelope Cruz. Woman On Top λοιπόν, η ταίνια που η Penelope κέρδισε τους τηλεοπτικούς δέκτες ως τηλε-μαγείρισσα!


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε