Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

T. Cruise – K. Holmes: Σκληρή δικαστική μάχη για την κηδεμονία της Suri!

T. Cruise – K. Holmes: Σκληρή δικαστική μάχη για την κηδεμονία της Suri!

Αντιμέτωπη με την Σαϊεντολογία και τον εν διαστάσει σύζυγό της η γνωστή ηθοποιός…

Η ηθοποιός Kate Holmes ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με δύο ισχυρούς εχθρούς στη νομική μάχη που θα δώσει για την πλήρη κηδεμονία της 6χρονης κόρης της Suri: τον εν διαστάσει σύζυγό της Tom Cruise και την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, της οποίας εκείνος είναι μέλος.
 
Η 33χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά Dawson’s Creek, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην επικαιρότητα όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εναντίον του Cruise ύστερα από πέντε χρόνια γάμου.
 
“Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν τρεις πρωταγωνιστές σε αυτή την υπόθεση–η μητέρα, ο πατέρας και αυτή η πολύ αμφιλεγόμενη ιδέα της Σαϊεντολογίας”, λέει ο δικηγόρος της Νέας Υόρκης, που ειδικεύεται στα διαζύγια.
 
“Η κόρη βρίσκεται στη μέση αυτού του διαζυγίου. Φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει με τις αρχές της Σαϊεντολογίας μέχρι σήμερα, επομένως αν ο δικαστής δώσει την κηδεμονία στην Holmes, μπορεί να της αλλάξει θρήσκευμα, τονίζει ο γνωστός δικηγόρος.
 
Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας ιδρύθηκε από τον συγγραφέα βιβλίων επιστημονικής φαντασίας Λ.Ρον Χάμπαρντ και αυτοπεριγράφεται ως θρησκεία. Η οργάνωση πρεσβεύει ότι ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από ένα προϊόν του περιβάλλοντός του ή τα γονίδιά του, ότι η εμπειρία του εκτείνεται πολύ πιο πέρα από μια και μόνο ζωή και ότι οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες, ακόμη και αν δεν είναι αντιληπτές προς το παρόν. Έχει προσελκύσει οπαδούς όπως ο Cruise και ο John Travolta.

Δες φωτογραφίες και διάβασε περισσότερα στο TLIFE
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε