Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τ. Νούσιας: Με την σύντροφό μου έχουμε μια κορούλα, αλλά δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα!

Ο “πρόεδρος” από τη σειρά του Mega το “Νησί” μιλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, την συντροφό τους και τις αλητείες…

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Το Νησί”, Τάσος Νούσιας με το αρρενωπό παρουσιαστικό μίλησε για τις “αλητείες” που έχει κάνει στο παρελθόν, το ρόλο του “προέδρου” στη σειρά και την συντροφό του.

 
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει μια κορούλα 2,5 ετών, αλλά δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη τη σχέση του με την συντροφό του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 στο training που έγινε για την παράσταση “Οι Αμαζόνες ξυπνούν”. “Ήμασταν ηθοποιοί απ’ όλο τον κόσμο και οι δυο μας βρεθήκαμε να κάνουμε το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Υπήρχε ένας αμοιβαίος ενθουσιασμός, που εξελίχθηκε σε έρωτα…”, δήλωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και πρόσθεσε: “Δεν έχουμε παντρευτεί, έχουμε όμως μια κορούλα 2,5 ετών και είμαστε συνοδοιπόροι στη ζωή”.
 
Όσον αφορά το γάμο, ο ίδιος είπε το εξής: “Κάποια στιγμή θα γίνει. Η μόνη μου ένσταση είναι η γραφειοκρατία που προηγείται του γάμου. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει πολύ απλά, σε στυλ “βρήκα παπά, πήγα στην εκκλησία, χωρίς να φτιάχνω χαρτιά και να δηλώνω περιουσίες”. Τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά”.
  
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε