Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τ.Parker: Αγωγή διαζυγίου εναντίον Longoria στο Τέξας!

Τι θα γίνει με την περιουσία;

Ποια γυναίκα θα μπορούσε να ανεχτεί ένα γάμο όταν ξέρει ότι ο σύζυγος της δεν ήταν πιστός; Μόνο κάποια με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση θα μπορούσε να προσποιείται την ευτυχισμένη σε ένα γάμο που έχει πεθάνει!
 
Η Longoria ανήκει σε μια άλλη κατηγορία γυναικών! Είναι ένα υπόδειγμα δυναμικής γυναίκας που τολμάει να βγει δημόσια, να τσαλακώσει την εικόνα της και να παραδεχτεί ότι χωρίζει λόγω απιστίας!

Όπως δήλωσε η ίδια πόνεσε, αλλά έπρεπε να σταθεί στα πόδια της και μιλήσει ανοιχτά για αυτό που της συμβαίνει! Δεν είναι εύκολο για κανένα άνθρωπο να παραδέχεται δημόσια ότι δεν ήταν αρκετός για τον σύντροφο του αλλά έπρεπε να το κάνει για να προχωρήσει παρακάτω τη ζωή της! Η στάση της έχει πολλαπλασιάσει τη δημοτικότητα της σε όλο τον πλανήτη και οι γυναίκες στέκονται στο πλευρό της για να την στηρίξουν στα επόμενα βήματα της!

Ο T. Parker κατέθεσε αγωγή διαζυγίου και μάλιστα στο Tέξας όπου η διαδικασία είναι ταχύτερη  σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσης! Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι δεν μιλάει καθόλου για το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει! Αντίθετα λέει ότι οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία για τα περιουσιακά στοιχεία! Δεδομένου ότι υπάρχει συβόλαιο, η λέξη συμφωνία αποκτά πολύ ενδιαφέρον…

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε