Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τ. Σαμαράς: “Δεν μου αρέσει το look του Ψινάκη! Θα ήταν μία καλή μεταμόρφωση για το FAB 5”

Είναι σίγουρα από τους πιο αγαπημένες τηλεοπτικές προσωπικότητες!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι από τους πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες! Ο κόσμος δεν χορταίνει να τον βλέπει κι εκείνος λατρεύει να βγαίνει στην μικρή οθόνη. Βέβαια, το ταλέντο του είναι τα μαλλιά αλλά και το να κάνει τον κόσμο να γελάει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο MTV και στον Γιώργο Σατσίδη μίλησε για το FAB5, τον Ηλία Ψινάκη και τον Λάκη Γαβαλά, για το sex, αν θα έχει ρόλο έκπληξη στο Dancing αλλά και τα το ποιος έχει τα χειρότερα μαλλιά!

Τι απαντάει στην κριτική που του άσκησε ο Ηλίας Ψινάκης;

Το FΑΒ 5 έχει τελειώσει και εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να τον σταματήσει, τότε στεναχωρήθηκα που εξέφερε την άποψή του για μένα. Εγώ ξέρω ότι ήταν απόφαση του καναλιού να φύγει από την εκπομπή. Μίλησε για μένα και είπε ότι εγώ και ο χαρακτήρας μου δεν του ταιριάζουν. Μίλησε πολύ υποτιμητικά! Εγώ του απαντώ, σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Όταν όμως συνεργάζεσαι με την Τζούλια Αλεξανδράτου, τότε καταλαβαίνεις πιο είναι το επίπεδο του καθενός! Όταν κάνεις παρέα με ανθρώπους τέτοιου τύπου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν με αφορούν οι εξηγήσεις. Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Νίκο Κάλλη που με ανακάλυψε, ήταν ό,τι καλύτερο για μένα. Αυτό κρατάω από όλο αυτό. Αγαπάω τον κόσμο και σέβομαι όλους εκείνους που με υποστήριξαν. Μόνο ο αγαπημένος μου κύριος Λάτσιος θα αποφασίσει αν ο Ψινάκης θα κάνει κάτι άλλο στον ΑΝΤ1. Εκείνος πήγε μέχρι ένα σημείο τον Σάκη, όμως, μόνο μέχρι ένα σημείο. Γι’ αυτό σήμερα ο Σάκης είναι ο super star της Ελλάδας.

Tι λέει για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Λάκης Γαβαλάς;

Ο Λάκης είναι ένας φοβερός άνθρωπος. Το αν δεν τα κατάφερε με την επιχείρησή του είναι άσχετο. Τώρα είναι καλύτερα, μιλήσαμε. Είναι πράγματα για τα οποία δεν μπορείς να πεις τίποτα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε